Mărturie IMPRESIONANTĂ. Ce MINUNE a făcut părintele Arsenie Boca la mormântul unui credincios VIDEO

Părintele Arsenie Boca este văzut de credincioşi drept un sfânt pe care aceste plaiuri l-au zămislit, iar mormântul său a devenit loc de pelerinaj pe măsură ce vestea minunilor şi profeţiilor sale s-a dus tot mai departe.

RomaniaTV.net
28 iun. 2015, 10:07
Mărturie IMPRESIONANTĂ. Ce MINUNE a făcut părintele Arsenie Boca la mormântul unui credincios VIDEO

Părintele Ghelasie, stareţul mănăstirii Sfântul Dimitrie de la Sighişoara, a făcut o dezvăluire impresionantă în emisiunea România de poveste, de la România TV. Călugărul a povestit un moment cutremurător, în care dintr-un mormânt la care s-a rugat părintele Arsenie Boca a ieşit un porumbel alb.

„Părintele nu numai că vedea păcatele oamenilor, ci vedea prin om cu vederea clară. Vedea şi în Rai, şi în Iad. Gândiţi-vă că s-a dus undeva şi a zis: de cât timp o murit cutare persoană? Păi de 20 de ani. Păi şi de atunci n-aţi fost în stare să-l scoateţi din Iad? Daţi-mi patrafirul! Şi i-o dat patrafirul, s-o pus jos în genunchi, s-a rugat, s-o zguduit mormântul, a ieşit un porumbel deasupra mormântului, o mulţumit părintelui şi celor aflaţi acolo şi s-a înălţat sus”, a povestit părintele Ghelasie.

 

ARSENIE BOCA, într-un material ce îţi dă fiori. Singura ÎNREGISTRARE AUDIO cu sfântul părinte VIDEO

Părintele Ghelasie are o amintire dragă sufletului său, legată de părintele Arsenie Boca, cel căruia i-a fost ucenic. „Vreau să vă fac o mărturisire care n-am spus-o până acuma nimănui. Eu am avut o icoană pictată de părintele Arsenie Boca. Am găsit-o în pod, undeva la chiliile unde stăteam acolo la mănăstire. Era o icoană cu mântuitorul, neterminată. N-am ştiut cine a făcut-o, am văzut că e mântuitorul, am luat-o, am sărutat-o, m-am bucurat că e mântuitorul  şi am pus-o în chilia mea, unde mă rugam zi şi noape. Nu o mai am şi îmi pare rău că maica Zamfira, care l-a îngrijit pe părintele, a insistat foarte mult să dau această icoană şi parcă am rupt ceva din mine, că m-am rugat ani de zile la sfânta icoană şi am primit foarte mult har de acolo”, a povestit, emoţionat, părintele Ghelasie.

Dezvăluiri tulburătoare despre Arsenie Boca şi minunile de la înmormântarea sa.Cum a fost iradiat de securişti