Maşina Poştei a fost jefuită în Arad: Hoţii au furat 100.000 de euro VIDEO

Un jaf incredibil a avut loc, luni dimineaţă, în Arad. Maşina Poştei Române a fost jefuită de aproape 100.000 de euro.

27 ian. 2014, 09:07
Maşina Poştei a fost jefuită în Arad: Hoţii au furat 100.000 de euro VIDEO

O maşină a Poştei Române a fost jefuită, luni, în centrul oraşului Arad. Hoţii au reuşit să fugă cu 385.000 de lei, aproximativ 100.000 de euro.

Angajaţii din Arad ai Poştei Române au încărcat, luni dimineaţă, câţiva saci cu bani, în autoutilitara aflată în faţa sediului central al instituţiei, au încuiat uşa maşini şi au intrat în clădire pentru a aduce alţi saci cu bani, potrivit Agerpres. Când s-au întors, au constatat că toţi sacii cu bani în care se aflau 385.000 de lei, dispăruseră fără urmă, fară ca uşa maşinii să prezinte urme de forţare.

Furtul a fost anunţat de către un agajat al Poştei Române la telefonul unic 112, acesta afirmând că maşina a rămas nesupravegheată doar câteva minute, timp în care însă a fost jefuită.

Din primele informaţii culese de anchetatori s-a stabilit că şoferul a parcat autoturismul în faţa sediului central al Poştei Române din Arad, situat în zona Staţiei CFR, a încărcat banii, a încuiat autovehiculul, după care a intrat în clădirea instituţiei. Iar când s-a întors a observat că banii dispăruseră. Maşina nu prezintă semne de forţare. În prezent sunt organizate filtre atât în municipiu cât şi în judeţ, cu scopul depistării autorului sau autorilor furtului„, a declarat luni, comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

În municipiul Arad şi în tot judeţul Arad au fost organizate filtre pentru prinderea autorilor furtului.

CITEŞTE ŞI: O maşină a Poştei, JEFUITĂ în Neamţ: Hoţii au furat echivalentul a peste 3.000 de pensii