MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI 2017. SMS DE PASTI

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI 2017. SMS DE PASTI. Sărbătoarea de Paşti este din ce în ce mai aproape de noi și se cuvine să transmitem un gând bun și curat celor apropiați. Îți propunem o listă cu câteva dintre cele mai frumoase MESAJE DE PASTI sau SMS DE PASTI pe care le poți trimite și tu celor dragi.
Filip Stan
15 apr. 2017, 08:37
MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI 2017. SMS DE PASTI

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI. Sunt zile Sfinte… cand trebuie sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa, sa ne intoarcem privirea catre valorile esentiale ale vietii noastre. Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa aduca tuturor incredere, lumina, iubire, speranta. HRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI. Intreaga crestinatate isi pregateste in saptamana Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit viata, pentru a trai pentru noi si pentru altii, ne-a dat constiinta pentru a privi in interiorul nostru si a incerca sa facem mai multe lucruri bune, ne-a oferit posibilitatea de a experientia un sentiment unic, iubirea, pentru noi si pentru altii… Va dorim cu ocazia acestor Sfinte Sarbatori sa va regasiti, sa gasiti calea spre fericire si sa pasiti in urma Binelui. Hristos a inviat!

Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI. Bucuria vine din lucruri marunte, iubirea vine din suflete sincere, linistea ofera sufletului profunzime, profunzimea si caldura sufleteasca vin din inimile noastre. Sa reflectam fiecare asupra sufletului nostru, in aceste zile Sfinte…Sa ciocnim ouale cu cei dragi avand in suflet iertarea si iubirea…HRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI. Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca dumneavoastra si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu oua rosii, cozonac si vin.

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI. Luminile aprinse in Noaptea Invierii sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. HRISTOS A INVIAT !

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI. Cand Iisus Hristos a fost rastignit pentru noi muritorii, vroia ca oamenii sa traiasca in pace si iertare, sa iubeasca si sa ofere ajutor semenilor. Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi! HRISTOS A INVIAT!

SMS DE PASTI

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI. Fie ca Sfintele Sarbatori Pascale sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza! HRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI. Cioc! Cioc! Cioc! Uite am iesit din ou, special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit alaturi de cei dragi, incantare sufleteasca si multa voie buna!

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI. Fie ca aceasta zi in care Hristos a Inviat sa fie una plina de fericire, bucurie, liniste, caldura si momente petrecute alaturi de cei dragi!

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI. Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belșug și bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale și să vă însoțească pașii pe drumul vieții. Paște Fericit!

Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI 2017

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI. De-ar fi să vină Iisus, din ceruri, înapoi, este semn ca ne iubește, ne iartă, spunem noi. Că Dumnezeu există, i-un lucru-adevărat, chiar mâine dimineață spui „Hristos a-nviat!”. De poți avea în suflet mereu căldura verii, să poți să dai la toți minunea primăverii, s-aduni în inima ta toata iubirea, cât poți să dai și tu la toată omenirea… Paște Fericit!

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI.. Învierea este un act divin ce dă o nouă existență firii noastre, un fapt care ne privește pe noi, ne este dată să o dobândim și să o înțelegem. Fie ca astfel să devenim mai curați și mai buni. Hristos a înviat!

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI. Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste să vă aducă tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui să vă fie alături toată viața, mereu viu în sufletul fiecăruia și astfel vom trai veșnic! Hristos a înviat!

MESAJE DE PASTI. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTI. SMS DE PASTI.. Astăzi, în zi de sărbătoare, să coboare liniștea și pacea, iar minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței și bucuriei cu căldură și bunătate în suflet. Paște Fericit!

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Ce conțin roșiile vândute piețe și de ce nu mai au gustul bun de pe vremuri: “Toate se acumulează”
Capital.ro
Ungurii vor schimba REGULILE din Europa. Totul se va aplica începând cu 1 IULIE
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
E GRATIS! Guvernul oferă 2.000 de lei sub formă de vouchere
Adevarul
Povestea șocantă a deţinutului politic „nereeducat“ în temniţele comuniste. Grigore Caraza a murit ucis de un cerşetor
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Ce trebuie să facem înainte de a cumpăra cireșe. Explicațiile experților
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
TOP 50 vedete care au crezut că nu le vede nimeni, dar… Anna Lesko, Andreea Bălan și Gina Pistol au COMIS-O!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Au apărut cireșele și căpșunile românești, de la micii producători! Cat costă kilogramul în piețele din România
Capital.ro
O NOUĂ TAXĂ pentru posesorii de mașini. În curând, va deveni OBLIGATORIE
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un incendiu izbucnit din senin - VIDEO
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
Se dau 800 DE LEI pentru FAMILII. Unde se pot DEPUNE DOSARELE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'