MESAJE DRAGOBETE. Cele mai frumoase cuvinte pentru a-i spune persoanei dragi cât de mult o iubeşti

MESAJE DRAGOBETE. Spune-i persoanei dragi cât de mult o iubeşti.

23 feb. 2016, 18:37
MESAJE DRAGOBETE. Cele mai frumoase cuvinte pentru a-i spune persoanei dragi cât de mult o iubeşti

MESAJE DRAGOBETE. „Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pînă la urmă am spus-o. Mă simt și eu uimit și copleșit de stările și trăirile care dau năvală în sufletul meu… Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte… e prea intens… prea de neînțeles pentru mine, care nu am simțit niciodată pînă acum așa ceva…”

„Aşa cum nimeni nu poate trăi fără căldura soarelui, aşa nici eu, iubita mea, nu pot trăi fără căldura ochilor şi a zîmbetului tău! Mă încălzeşti, îmi luminezi viaţa, îmi dai putere să trăiesc, mă faci să nu pot exista în lipsa ta…”

„Te am în gînd, în suflet și în inimă… anume tu ești cel care apare în mintea mea cînd deschid ochii dimineața, anume tu ești cel cu care adorm… tu ești persoana care mă face să respir liniștită în zilele zbuciumate, tu ești persoana care mă face să simt intensitatea momentelor înzecit în timpurile senine. Te iubesc… si o spun involuntar, așa simt eu acum si aș fi cea mai fericită dacă am putea păstra aceste sentimente pîna la sfîrșitul vieții”.

„Zi de zi în gîndul meu învîrtesc mii și mii de scenarii a viitorului nostru. Vreau să creștem cei mai dulci copilași, să fim mereu dornici de a fi împreună, de a întîlni cu zîmbet fiecare dimineață, astfel ca peste zeci de ani să privești în ochii mei și să vezi tot acea fetiță care te-a iubit și te va iubi mereu…”

„Fericirea a intrat în viaţa mea, o dată cu tine. Înainte, clipele de tristeţe, de nelinişte, îmi invadau gândurile, mă dominau. Acum suferinţa s-a încheiat. Tu eşti lângă mine şi este de ajuns să te simt aproape, să ştiu că mă iubeşti pentru a fi o persoană fericită. Tu eşti acea parte din viaţa mea care lipsea. Acum că te-am găsit, simt căldura dragostei tale care mă poartă undeva, sus, departe, spre al nouălea cer. Îţi mulţumesc că exişti!”

„Am mandat pe inima ta iar procesul va fi în pat. Neprezentarea se pedepseşte cu s*x de la 3 la 6 ore. Ce zici? Te prezinţi sau execuţi pedeapsa?”

„Iubirea este cea mai înaltă fericire la care poate ajunge omul, căci numai prin ea cunoaşte că el e mai mult decât el însuşi, că e una cu totul”.

„As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in cer, sa le spun ingerilor ca si pe Pamant exista Raiul. Te iubesc!”

„Cand cineva te iubeste, nu-i rani sufletul, nu incerca sa-l schimbi si nu astepta sa-ti dea mai mult decat poate. Iarta-l cand te supara, simte-i lipsa cand nu e langa tine si zambeste cand te face fericita”.