Metoda CALULUI TROIAN, folosită de hoţii din aeroporturile SPANIOLE. Vezi de ce trebuie să ai grijă la BAGAJE

Hoţii din Spania au găsit o metodă inedită pentru a fura din bagajele călătorilor, fără ca aceştia să îşi dea seama. Astfel, ei intră într-un bagaj de cală, ca apoi să iasă în interiorul avionului şi să fure tot ce le iese în cale. Într-un final, hoţul intră înapoi înainte de destinaţie, dând impresia că nimic nu s-a întâmplat.

19 nov. 2013, 19:57

Autorităţile spaniole recomandă turiştilor să aibă grijă ce lucruri pun în bagajele pe care le transportă cu avionul din cauza faptului că numeroşi infractori au ajuns să recurgă la metode inedite pentru a-i prăda, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cea mai ingenioasă metodă de furt din bancomat: cu aspiratorul

Astfel, pasagerii avioanelor pot rămâne fără bunuri de valoarea chiar din cala avionului, după ce hoţii ajung acolo deoarece se ascund în bagaje. Un astfel de infractor a fost prins într-un aeroport după ce un bărbat căra un bagaj suspect. Când a fost obligat de poliţişti să îl deschidă de acolo a ieşit un bărbat care avea în mână un laptop şi multe alte lucruri de valoare sustrase dintr-un avion.

Cu toate că astfel de metode sunt rare, ele sunt folosite de hoţii din Spania, aceştia având numeroşi colaboratori care îi aşteaptă în aeroport şi ridică bagajul cu conţinut uman. Privind alte metode de furt folosite, se numără şi cea în care turiştii sunt distraşi prin diferite forme, ca apoi să rămână fără telefoane, apratarută sau portofele. Metoda pare să fie inspirată dintr-un film, dar pare eficientă şi a lăsat mulţi oameni cu buza umflată fără ca aceştia să realizeze.

Citeşte şi Lucruri BIZARE furate din hoteluri. TURIŞTII pleacă acasă cu gresia din baie sau cu clanţa de la uşă

 „Metoda Calului Troian este mai rară, dar se întâmplă. Cu toate acestea, modul în care hoţii îi jefuiesc pe turişti este mai la îndemână, spunându-le că sunt murdari pe haine de găinaţ. Sfătuim turiştii să îşi lase bunurile de preţ la hotel şi să fie foarte vigilenţi„, au declarat autorităţile catalane.