MICHAEL SCHUMACHER a dat primul semn de VIAŢĂ. Felipe Massa a furnizat o informaţie EPOCALĂ

MICHAEL SCHUMACHER, aflat în comă indusă în spitalul din oraşul francez Grenoble, a mişcat buzele când a fost vizitat de fostul său coechipier Felipe Massa. Informaţia a fost furnizată chiar de Masa, fost coechipier cu Michael Schumacher, la Ferrari.

21 feb. 2014, 14:28
MICHAEL SCHUMACHER a dat primul semn de VIAŢĂ. Felipe Massa a furnizat o informaţie EPOCALĂ

În condiţiile în care informaţiile despre starea de sănătate a lui MICHAEL SCHUMACHER sunt rare, Felipe Massa a povestit în premieră vizita sa la căpătâiul pilotului german, ce a avut loc pe 11 februarie. Septuplul campion mondial de Formula 1 a suferit un grav accident de schi pe 29 decembrie, în staţiunea Meribel din Alpii francezi.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, scos din comă: Răsturnare de situaţie în cazul anchetei

Massa, acum la echipa Williams, a împărtăşit impresiile sale din timpul vizitei. „Încerc mereu să fiu optimist. L-am văzut, i-am vorbit, i-am spus totul despre ce am făcut la Jerez (la testele oficiale – n. red.), despre noua mea echipă„, a povestit brazilianul Felipe Massa, fost coleg cu Michael Schumacher, la Ferrari.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, detalii TULBURĂTOARE despre accident. A zburat 10 metri prin aer

E un om foarte puternic, un om foarte mare şi chiar sper că se va putea trezi şi se va bucura din nou de viaţă. (…) Arată normal şi a mişcat de câteva ori din buze„, a adăugat el.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, 53 de zile de agonie. Campionul se zbate între VIAŢĂ şi MOARTE