MICHAEL SCHUMACHER, 53 de zile de agonie. Campionul se zbate între VIAŢĂ şi MOARTE

MICHAEL SCHUMACHER se zbate între voaţă şi moarte, deşi au trecut 53 de zile de la accidentul de schi căruia i-a căzut victimă în staţiunea franceză Meribel.

20 feb. 2014, 15:05
MICHAEL SCHUMACHER, 53 de zile de agonie. Campionul se zbate între VIAŢĂ şi MOARTE

MICHAEL SCHUMACHER a fost plasat în starea de trezire progresivă din comă din data de 29 ianuarie, la exact o lună de la accidentul de schi de la Meribel, însă nu s-au înregistrat schimbări majore în evoluţia stării sale de sănătate. Potrivit experţilor, această stare vegetativă a fostului campion mondial de Formula 1 mai poate dura săptămâni sau poate chiar luni de zile.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, batjocorit de o revistă germană: PRIVIŢI-L cum arată după accident FOTO

Între timp, ancheta privitoare la circumstanţele producerii accidentului a relevat că după ce s-a lovit cu schiurile de o piatră Michael Schumacher a fost proiectat 10 metri prin aer, lovindu-se apoi cu capul de o stâncă.

Pe fondul informaţiilor laconice şi extrem de rare oferite de sursele medicale de la Grenoble au apărut şi unele zvonuri alarmiste, unul dintre acestea fiind acela că Michael Schumacher a murit, fapt ce i-a obligat pe doctorii care îl îngrijesc să reacţioneze, aceştia dezminţind informaţia.

Cert este că Michael Schumacher nu răspunde încă la stimuli şi, mai mult, din cauza stării în care se află a căpătat o nouă afecţiune, el îmbolnăvindu-se de pneumonie.

Potrivit Daily Mirror, Michael Schumacher poate rămâne în stare vegetativă pentru tot restul vieţii, aceasta fiind opinia unui reputat neurolog, Jean-Marc Orgogozo, profesor la Universitatea din Bordeaux.

Citeşte şi Veşti proaste pentru Michael Schumacher: „Are doar 50% şanse să NU rămână o LEGUMĂ”

Camera de spital în care stă Michael Schumacher este păzită în permanenţă de doi ofiţeri de poliţie, astfel că veştile dinspre campion parvin cu destulă greutate, însă chiar şi aşa, la începutul anului, un reporter a încercat să intre în încăpere, deghzat în preot.

În plan penal, ancheta referitoare la accident a fost finalizată, cazul fiind închis din acest punct de vedere, fără a se atribui vreo vină vreuneia dintre părţi.

Citeşte şi Ancheta în cazul accidentului lui Michael Schumacher a fost oprită. Vezi CONCLUZIILE anchetatorilor