Mihaela Rădulescu, SELFIE-UL care o DĂ de GOL. Ce FĂCEA de fapt vedeta când A POSTAT imaginea pe Facebook

Recent, Mihaela Rădulescu şi-a uimit fanii de pe Facebook cu un selfie de zile mari. Mai exact, vedeta şi-a postat pe contul de socializare o fotografie în care apare alături de iubitul ei, Felix Baumgartner, dar într-o ipostază care exprimă mai mult decât şi-ar fi dorit.

RomaniaTV.net
13 mai 2015, 09:31

Fiecare sfârşit de săptămână este un bun prilej pentru toată lumea de a se relaxa alături de familie şi de a petrece timpul liber în locurile care te încarcă cu energie.

MIHAELA RĂDULESCU, la Romanii au talent: „Vreau şi eu o fată”

Mihaela Rădulescu se numără şi ea printre cei care ţin cont de acest mod de viaţă şi nu ezită să-l împărtăşească şi cu prietenii virtuali. De curând, jurata emisiunii, „Românii au talent” a postat o fotografie pe contul ei de Facebook care o dă de gol. Şi anume, vedeta şi-a făcut un selfie purtând o pereche de ochelari de aviator cu lentilă de oglindă, prin care se vedea şi cine o însoţeşte în acel moment. Astfel, toată lumea a putut afla că la sfârşitul săptămânii trecute, Mihaela Rădulescu a petrecut cu iubitul ei Felix Baumgartner.

Fiind foarte impresionaţi de modul artistic al vedetei, fanii au răsplătit-o cu numeroase mesaje de felicitare, ca de exemplu: „Văd ceva în ochelari, să fie oare reflexia lui ?!”, „Foarte interesantă poza!:  într-o lentilă reflexia iubitului, în cealaltă, reflexia unei pasiuni vechi. Chiar daca aici aparatul de fotografiat a fost înlocuit de telefon. Frumos!”.

Citeşte şi  ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, în lacrimi la machiaj. Cum a făcut-o Felix Baumgartner să plângă