Mihai Stoica, DISPERAT. Veste ALARMANTĂ de la penitenciarul JILAVA

Mihai Stoica, încarcerat la Penitenciarul Jilava, a cedat pishic din cauză că judecătorii amână recursul în care se va decide dacă va fi sau nu eliberat condiţionat.

05 feb. 2016, 09:02
Mihai Stoica, DISPERAT. Veste ALARMANTĂ de la penitenciarul JILAVA

Mihai Soica a fost condamnat, pe 4 martie 2014, la trei ani si sase luni de inchisoare in „Dosarul Transferurilor” şi, conform calculelor, ar fi trebuit să fie deja eliberat condiţionat. 

CITEŞTE ŞI DNA contestă cărţile scrise de Meme Stoica în puşcărie. Deocamdată, nu poate fi eliberat condiţionat

Dupa cateva cereri refuzate, Judecatoria sectorului 4 a acceptat eliberarea lui Mihai Stoica, insa decizia a fost contestata de procurori. Astfel, fostul manager general al celor de la Steaua a ramas dupa gratii, lucru care l-a marcat.

Citeşte şi Mihai Stoica, performanţă unică printre „scriitori”. A patra sa carte are doar 9 pagini de text

„A ajuns la capatul puterilor. A cedat! Se plange mereu ca nu mai poate. Nici acum nu s-a stabilit data recursului. Astfel, poate sa mai stea in inchisoare alte 90 de zile. Sufera, mai ales cand vede ca a iesit Gica Popescu, acum a iesit si Gigi Netoiu. Si el a avut o condamnare de trei ani, ca si ei. Nu exista motiv pentru care sa nu fie eliberat, a ispasit o treime din pedeapsa, a muncit si a scris patru lucrari stiintifice. Este incredibil ce se intampla”, a declarat un apropiat al lui Mihai Stoica pentru Cancan.

Citeşte şi Judecătoria Sectorului 4: MOTIVELE pentru care MIHAI STOICA trebuie ELIBERAT