Mihai Tudose, după discuţia cu Liviu Dragnea: Nu am niciun răspuns de la preşedintele Iohannis

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, înaintea cu două ore de începerea şedinţei CSAT, conform România TV.

17 oct. 2017, 09:21
Mihai Tudose, după discuţia cu Liviu Dragnea: Nu am niciun răspuns de la preşedintele Iohannis

UPDATE. Premierul Mihai Tudose a declarat în faţa jurnaliştilor că nu are niciun răspuns din partea preşedintelui Iohannis în privinţa propunerilor noilor miniştri.

„Vreo veste de la Cotroceni, domnule prim-ministru? Nu.  Ați vorbit cu președintele Iohannis despre schimbările din Guvern? Nu”, a subliniat Tudose.

Liviu Dragnea s-a întâlnit anterior cu Paul Stănescu, propunerea PSD pentru ministerul Dezvvoltării. Întâlnirea celor doi a avut loc în contextul în care surse politice citate de România TVau declarat că preşedintele Klaus Iohannis ar urma să respingă propunerea PSD de numire a lui Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării Regionale.

De asemenea, premierul Mihai Tudose şi președintele Klaus Iohannis se întâlnesc marți, la ora 14.00, la şedinţa CSAT. Şeful statului este aşteptat, în continuare, să-şi anunţe decizia în privinţa remanierii Guvernului. Demisiile miniştrilor Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc au fost trimise, luni, de premierul Mihai Tudose, la Palatul Cotroceni, însoțite și de propunerile de înlocuire.

Citeşte şi: Paul Stănescu, la discuţii cu Liviu Dragnea, la Parlament: N-am încălcat legea. PSD e mare, oricând poate fi găsit un candidat