Mireasă pentru fiul meu: Una dintre concurente ar fi însărcinată

Mireasă pentru fiul meu 2015: Ionela şi Teo au fost unul dintre cele mai susţinute cupluri de la "Mireasă pentru fiul meu" şi cu toate că nu au câştigat concursul, cei doi au şi-au urmat visul, şi anume de a se căsători în direct. Acum, la doar o lună de când au părăsit competiţia şi au început să îşi formeze un rost în viaţă, cei doi sunt nerăbdători să afle dacă vor deveni părinţi.

06 oct. 2015, 09:17
Mireasă pentru fiul meu: Una dintre concurente ar fi însărcinată

Mireasă pentru fiul meu 2015: Ionela şi Teo au fost singurii concurenţi ai reality show-ului matrimonial, „Mireasă pentru fiul meu” care în cel mai important moment din viaţa lor au avut alături întreaga familie şi care în ciuda greutăţilor au luptat pentru povestea lor de dragoste.

Recent, Ionela şi Teo au fost invitaţi în cadrul unei emisiuni TV unde au dezvăluit că îşi doresc cu ardoare să devină părinţi, iar până când vor afla dacă li s-a îndeplinit dorinţa mai este foarte puţin, informează Click.ro!.

„O să păstrez misterul deocamdată. Nu ştim nici noi dacă aşa este. Aşteptăm să vedem. Mie mi-ar plăcea să am o fetiţă. Dacă se dovedeşte faprul că sunt gravidă, vom fi foarte fericiţi”, a declarat Ionela.

În schimb, Teo, iubitul tinerei, a mărturisit că vrea ca iubita lui să-i dăruiască un băieţel: „În familia mea, sunt numai băieţi, aşa că vreau şi eu unul”, a spus tânărul.

Citeşte şi  Mireasă pentru fiul meu: S-a aflat ADEVĂRATUL MOTIV pentru care Ella a PĂRĂSIT competiţia