Misha, soţia lui Connect’R şi-a schimbat LOOK-UL dintr-un MOTIV MEDICAL

Sezonul acesta este sezonul transformărilor. Şi asta pentru că tot mai multe vedete s-au lăsat pe mâna stiliştilor, care le-au transformat în cele mai sexy şi frumoase vedete din ţară. Printre acestea se numără şi Misha, soţia lui Connect'R.

08 oct. 2015, 09:40

Misha şi Connect-R au trecut printr-o perioadă de coşmar, în urmă cu ceva timp, când credeau că fetiţa lor, Maya suferă de o boală gravă. Din fericire, medicii le-au oferit celor doi părinţi veşti bune.

Din păcate, însă, acea perioadă a fost una extrem de încărcată şi de stresantă, fapt ce a schimbat multe lucruri. Connect-R a slabit atunci în jur de 10 kilograme şi şi-a anulat câteva concerte pentru că nu a fost în stare să urce pe scenă, iar Misha, care hotărâse să renunţe definitiv la muzică, a slăbit şi ea foarte mult, iar părul îi cădea îngrozitor, informează WoWBiz.ro.

Tocmai din acest motiv, artista a decis să îşi tundă părul. Astfel, nu doar că şi-a făcut o schimbare de look, dar a încercat să îşi salveze părul, regenerându-l.

„Misha s-a tuns pentru că îi cădea părul foarte tare. S-a stresat cu fetiţa şi rămăsese cu câteva fire de păr. Hairstylistul i-a recomandat să se tundă cât mai scurt, să facă tratamente ca să-şi regenereze părul, că altfel risca să rămână cu goluri, să se vadă zone fără fir de păr.

Acum s-au liniştit pentru că au aflat că micuţa nu suferă de nicio boală gravă, dar au stat în stres, nu au mâncat, nu au dormit, s-au consumat. A fost o perioadă de calvar pentru toată familia, nu doar pentru Misha şi Connect-R. Misha s-a obişnuit cu tunsoarea, şi-a luat tot feluri de accesorii pe care şi le pune pe cap ca să fie mai trendy”, susţin surse din anturajul Mishei.

Citeşte şi  Misha şi Connect-R îşi mai DORESC COPII! Iată când li se va îndeplini DORINŢA