MISTER TOTAL. Mesaj scris pe o CRUCE de către un posibil supravieţuitor al Atlantidei

Marea cruce de la Hendaye din sudul Frantei are un "text" dăltuit pe ea, iar de-a lungul timpului, printre diversele teorii şi supoziţii s-a "strecurat" şi faptul că mesajul ar conţine, într-o formă codificată, informaţii despre procesul de purificare a Terrei.

03 apr. 2014, 13:55
MISTER TOTAL. Mesaj scris pe o CRUCE de către un posibil supravieţuitor al Atlantidei

Mesajul daltuit in misterioasa cruce de la Hendaye isi are originile in scolile stravechi ale Gnosticismului, Alchimiei, Sufismului, Kabbalei si Crestinismului mistic, scrie evz.ro. Conform legendelor vehiculate, acest mesaj a fost scris pe crucea din Franta de catre un supravietuitor al teribilelor zile ale Atlantidei.

Citeşte şi FENOMENE PARANORMALE: Portalul „spre alte lumi” din satul spaniol Ochate

Ideea centrala a celor care au scris despre monumentul din Hendaye este ca aceasta cruce reprezinta un punct de referinta pentru purificarea planetara actuala. Jay Weidner, unul dintre autorii care au s-au preocupat indeaproape de subiect, afirma ca ” initiatii scolilor stravechi priveau timpul si experienta umana intr-o dimensiune bazata pe cicluri „. „Stravechi texte indiene descriu ( cu multe mii de ani inaintea Bibliei ) cum Marele Ciclu de 25.920 de ani a fost impartit in 4 ere.

In acelasi fel cum anotimpurile decurg unul din altul, cum Luna trece prin perioadele de nastere, crestere, maturitate si moarte, umanitatea, ca intreg, trece prin cele 4 faze ale acestui Mare Ciclu. Acesta este compus din era de aur (Satya), era de argint ( Treta ), era de bronz ( Dvapara ) si era de fier (Kali)”.

Citeşte şi Mesaj CODAT, vechi de 900 DE ANI, descifrat de CERCETĂTORI: Ce au descoperit într-o bucată de os i-a uimit

In prezent ne-am afla la sfarsitul erei de fier. Potrivit scrierilor stravechi, era de fier este perioada in care magia neagra devine religie, iar oamenii gasesc placerea in a-si controla si domina semenii si chiar planeta. Cei care cred in legendele legate de cruce, spun ca  „pamantul, aerul si apa sunt poluate. Razboaie, foamete si epidemii inconjoara rasa umana. Timpul insusi se grabeste acum spre Sfarsitul care va permite unui nou ciclu sa reinceapa”.