Mobilizare pentru tânăra studentă strivită de o maşină în faţa UMF Iaşi. Colegii strâng bani pentru înmormântare

Mobilizare emoţionantă pentru Cerasela, tânăra studentă strivită de o maşină pe trotuar, în faţa UMF Iaşi. Colegii fetei strâng bani pentru înmormântare, asta după ce au încercat din răsputeri să caute donatori de sânge pentru a o salva.

19 dec. 2017, 11:01
Mobilizare pentru tânăra studentă strivită de o maşină în faţa UMF Iaşi. Colegii strâng bani pentru înmormântare

Colegii şi prietenii Ceraselei Tatarciuc, tânăra studentă din Botoşani strivită de o maşină pe trotuar, strâng bani pentru a ajuta la înmormantarea fetei, scrie observator.tv.

Se strâng bani pentru funerariile ce vor urma, așa că cine dorește să doneze, poate să o facă la sediul SSFI (corpul de Farmacie etaj 1, UMF), este important ca în aceste momente grele să fim împreună și să ne mobilizăm„, este mesajul transmis pe Facebook.

Cerasela va fi înmormântată miercuri la Darabani.

Tânăra în vârstă de 22 de ani, care era studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, a fost rănită grav, în urmă cu o săptămână, într-un cumplit accident, chiar în faţa universităţii.

Două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie din faţa UMF Iaşi, în urma impactului unul dintre autoturisme părăsind carosabilul şi pătrunzând pe trotuar, acroşând-o pe fată. Cerasela Tatarciuc a fost prinsă între maşină şi zidul unei clădiri care aparţine Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Studenta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi cu fractură de bazin, fractură de gambă stângă şi traumă abdominală. Ea a suferit mai multe intervenții chirurgicale, însă vineri nu a mai putut fi salvată.

Citeşte şi Studenta Cerasela Tatarciuc din Iaşi, rănită grav într-un accident rutier, a murit la 22 de ani