MOMENTE de GROAZĂ în Timişoara. O femeie, RĂPITĂ şi VIOLATĂ de fostul soţ în ziua divorţului VIDEO

O femeie din Timişoara a fost răpită de pe stradă şi violată de soţul de care vrea să se despartă. Femeia mergea spre tribunal, pentru procesul de divorţ, când a fost atacată. În urma incidentului, agresorul s-a făcut nevăzut, însă el a fost prins de poliţişti vineri dimineaţă, informează România TV.

24 sept. 2015, 20:05
MOMENTE de GROAZĂ în Timişoara. O femeie, RĂPITĂ şi VIOLATĂ de fostul soţ în ziua divorţului VIDEO

Femeia a povestit cu groază cum a fost răpită de pe stradă de soţ, chiar înainte să ajungă la Judecătorie, la ultimul termen al divorţului. A fost urcată cu forţa în maşină, bătută şi dusă într-o casă unde a fost violată.

S-a dat jos din maşină şi m-a băgat cu forţa în maşină. M-a dus la Surduc. M-a bătut, m-a obligat să întreţin relaţii sexuale cu el„, a spus femeia.

Ca să scape din mâinile lui, i-a promis că merge cu el la notar ca să îşi retragă plângerile. Odată ajunsă acolo, a ieşit pe o altă uşă şi a cerut ajutor.

M-a pus să sun avocatul că renunţ la tot, că nu mai divorţez, că retrag toate plângerile„, a spus aceasta.

M-a sunat cineva de pe stradă, mi-a dat-o la telefon. Eram oricum îngrijorat că încercam să o contactez de dimineaţă şi nu răspundea la telefon. Se refugiase într-un imobil de lângă Tribunalul Timiş„, a spus avocatul femeii.

Femeia a ajuns la spital şi vrea să-şi scoată certificat medico-legal. După fapta comisă, agresorul a fugit, însă poliţiştii l-au prins vineri dimineaţă. 

Femeia abia obţinuse un ordin de restricţie împotriva soţului care a ameninţat-o prin SMS-uri ca o va ucide pe ea şi pe fiica lor de 4 ani şi jumătate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Citeşte şi Minoră de 15 ani din Braşov, răpită dintr-un magazin şi violată pe un câmp