Momente teribile într-o emisiune TV. O profesoară a murit în timpul unui interviu, în direct

O profesoară în vârstă de 81 de ani a murit în timp ce acorda un interviu pentru o emisiune televizată.

RomaniaTV.net
17 sept. 2018, 07:51

Profesoara a murit in timpul unui interviu. Rita Jitendra, de 81 de ani, era invitata in cadrul unei emisiuni tv. Acolo a discutat despre cariera ei, aducandu-si aminte de cele mai importante momente din viata ei. La un moment dat, aceasta a dezvaluit cum vrea sa moara.

Rita Jitendra le spunea celor din platou cum vrea sa plece de pe aceasta lume. Profesoara de 81 de ani a spus ca vrea sa moara in timp ce munceste, ca fostul presedintele A.P.J. Abdul Kalam, informeaza mirror.co.uk.

„Ne povestea cateva lucruri interesante despre viata ei. Arata normal. La un moment dat, a inceput sa sughite. A trebuit sa scurtam interviul si sa bagam un documentar. Si-a dat capul pe spate. Am dus-o la spital, dar nu s-a mai putut face nimic”, a marturisit prezentatorul emisiunii la care profesoara se afla.

Acesta a mai adaugat ca, cu cateva momente inainte sa moara, invitata le-a spus ca vrea sa moara in timp ce munceste. Coincidenta macabra sau nu, dorinta ei i-a fost indeplinita. Fostul presedinte A.P.J. Abdul Kalam a murit de inima in timp ce tinea o prelegere, in 2015.

Femeia a fost dusa la spital, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Coincidenta face ca si ea tot de inima a murit. Rita Jitendra este fosta secretara la academia de arte, cultura si lingvistica Jammu si Kashmir. A murit in timpul unui interviu live pentru emisiunea „Good Morning J&K” programme.