Momentul în care soţia te dă de gol, în direct la TV. Unul dintre cele mai spectaculoase transferuri ale iernii

Yannick Carrasco este foarte aproape de o revenire în Europa. Fotbalistul de 25 de ani este dorit de noul manager al lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer. Lucru confirmat chiar de soția jucătorului.

14 ian. 2019, 13:43
Momentul în care soţia te dă de gol, în direct la TV. Unul dintre cele mai spectaculoase transferuri ale iernii

Viitorul lui Yannick Carrasco nu este în China, scrie digisport.ro. Belgianul a plecat de la Atletico Madrid în luna ianuarie a anului trecut și și-a încercat norocul în Super Liga Chineză, la Dalian Yifang.

Citeşte şi Tottenham – Manchester United 0-1 în Premier League. VEZI CLASAMENTUL

Soția lui Yannick Carrasco a recunoscut discuțiile cu Manchester United

După un an fără realizări notabile, jucătorul se gândește deja la revenirea în Europa. Ultimele informații au fost oferite presei chiar de soția sa, Noemie Happart. Modelul belgian a dezvăluit, la postul TV RTBF, că soțul său are oferte de la mai multe echipe din Europa, printre care și Manchester United.

„Sunt multe cluburi interesate de serviciile sale, multe echipe l-au contactat. Yannick a primit oferte din Germania, Spania, Anglia și Italia, dar până acum nimic nu s-a concretizat, nimic nu s-a semnat.

United? Da! Cei de acolo sunst foarte interesați, nu o să ascund asta, dar încă nu s-a semnat nimic. Lui Yannick îi place în China, dar îi este foarte greu departe de familie și de prieteni”, a spus Noemie Hapaprt.

AS scrie că în afară de Manchester united, Milan și Arsenal mai sunt interesate de serviciile internaționalului belgian.