Moroşanu, desfiinţat de Maurice Jackson: Eşti cel mai slab din istorie! În plus, eşti gras şi urât!

Luptătorul american Maurice "Gorilla" Jackson i-a transmis un mesaj dur lui Cătălin Moroșanu înaintea duelului din gala Superkombat de la Torino, care va fi pe 12 decembrie.

27 nov. 2015, 17:51
Moroşanu, desfiinţat de Maurice Jackson: Eşti cel mai slab din istorie! În plus, eşti gras şi urât!

Ştii că numele tău în SUA este nume de fată, nu? Te voi face KO în prima repriză sau mai bine te umilesc în trei reprize. Vin după prima înfrângere suferită în kickboxing, așa că mi-am zis să îmi iau revanșa. Care ar fi cea mai simplă să revin în top? Simplu! Să vin după tine. Tu oricum ești cel mai dezastruos luptător din istorie. Mai ești și urât, dar și gras„, a zis Maurice Jackson într-un filmuleț postat pe Facebook.

Citeşte şi CĂTĂLIN MOROŞANU se bate cu un gigant american de 2,06 metri supranumit GORILA

În replică, Moroşanu i-a transmis: „I se spune Gorila? Păi, cred că nu a ştiut că eu sînt Regele Junglei. Îi promit o bătaie de nu va şti cum îl mai cheamă. O să simtă pe pielea lui pălitura moldovenească„.

Meciul dintre Maurice Jackson şi Cătălin Moroşanu va avea loc pe 12 decembrie, la Torino, într-o gală în care vor mai lupta Raul Cătinaş, Bogdan Stoica, Ion Pascu, Amansio Paraschiv, Alexandru Negrea, Cristiana Stancu, Lucian Danilencu şi ciobanul Bogdan Năstase.