Motivele pentru care trebuie să începi o afacere personală

Unele persoane s-au nascut antreprenori, altele si-au dezvoltat instinctul in timpul scolii sau imediat dupa. Mai mult decat atat, oricine isi doreste sa porneasca o afacere si sa o duca spre succes si nimic nu poate sta in calea fericirii lor.

RomaniaTV.net
05 mart. 2015, 09:45
Motivele pentru care trebuie să începi o afacere personală

Pentru alte persoane, este infricosator sa porneasca o afacere, pentru ca sunt prea multe lucruri pe care nu le pot stapani. Daca te gandesti sa devii anteprenor, nu uita de toate beneficiile care vin odata cu acest pas pe care il faci.

1. Flexibilitate – lucrezi cate ore vrei

2. Mai mult timp liber – Poti petrece mai mult timp liber cu familia si prietenii. Dar tine minte, acest lucru este valabil doar atunci cand afacerea si-a stabilit traiectoria si ai niste subalterni care sa iti faca munca. Nu te astepta sa ai la dispozitie mai mult timp liber daca nu ai ajuns la acest punct. De fapt, asteapta-te sa ai mai putin timp liber, chiar.

Citeşte şi Cum îţi găseşti motivaţia în tot ceea ce faci. Sfaturi de la o femeie de succes de la Hollywood

3. Faci ce vrei – Tu stabilesti regulile, esti propriul tau sef, nu conteaza nimeni altcineva

4. Iti stabilesti singura termenele limita – Nu trebuie sa te mai stresezi ca nu termini un lucru, esti libera sa lucrezi la proiecte cat timp consideri ca este necesar.

5. Vinzi asa cum vrei sa vinzi – Online, fata in fata, in tara, peste hotare, tu alegi.

6. Iti creezi propriul mediu – Poti sa stabilesti farmalitatile si cultura organizatiei tale.

7. Iti urmaresti visul – Poti face ceea ce te face fericita si poti realiza lucruri la care ai visat o viata.

8. Cunosti oameni noi – Interactionezi cu persoane noi si profesionisti cu care nu poti avea contact daca stai toata ziua in spatele unui birou, muncind pentru un sef.

Citeste mai mult pe feminis.ro.