Motivul ADEVĂRAT pentru care Gigi Becali a refuzat să-l mai năşească pe Cristi Borcea. „Noi nu ne jucăm cu din astea!”

Gigi Becali a dezvăluit  motivul pentru care a refuzat să-l nășească din nou pe Cristi Borcea.

14 sept. 2018, 12:17
Motivul ADEVĂRAT pentru care Gigi Becali a refuzat să-l mai năşească pe Cristi Borcea. „Noi nu ne jucăm cu din astea!”

Cristi Borcea se căsătorea, în anul 2011, cu Alina Vidican, de care a divorțat în anul 2016. Nașii de cununie ai celor doi au fost atunci omul de afaceri Gigi Becali și soția acestuia, Luminiţa Becali. În urmă cu câteva zile, Cristi Borcea s-a cununat civil cu fostul model Valentina Pelinel, cu care urmează să se căsătorească luna viitoare, în Ungaria, la Budapesta. De data aceasta, Cristi Borcea nu-l va mai avea naș pe Gigi Becali, ci pe Marius Vizer, președinteșe Federației Internaționale de Judo.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel fac nunta la Budapesta! L-au trădat pe Gigi Becali: surpriză, naşul va fi un alt MILIARDAR

Gigi Becali a explicat de ce a refuzat să-l mai nășească pe Cristi Borcea: „M-a sunat, mi-a cerut binecuvântarea! I-am spus că nu am treabă eu cu asta. Eu l-am cununat o dată, eu a doua oară nu mă mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poți să faci așa cum vrei tu! Eu stau departe de asta și nu ma refer la el acum, ci în general vorbind”.