N-ai să ghiceşti de ce e bine să torni apă oxigenată în urechi

Nu ai sa ghicesti niciodata de ce e bina sa torni apa oxigenata in urechi. Acest remediu este vechi de cand lumea si putina lume il stie. Te scapa de o serie de boli considerate boli sezoniere, insa care te pot afecta oricand.

24 apr. 2016, 11:31
N-ai să ghiceşti de ce e bine să torni apă oxigenată în urechi

De ce este atat de utilizata apa oxigenata de catre medici? Este singurul germicid compus din hidrogen si oxigen si, la fel ca ozonul, omoara organismele patologice prin oxidare. De fiecare data cand aplici apa oxigenata pe o rana deschisa sau pe cicatrice si aceasta spumega, e de bine. Nu trebuie sa te sperii daca te pisca putin caci asta inseamna ca isi face efectul si omoara bacteriile de la nivelul corpului, potrivit teotrandafir.com.

Ai auzit vreodata de efectele pe care le are introducerea apei oxigenate in urechi? Sunt cateva afectiuni pe care le poti trata daca vei picura cu ajutorul unei seringi acest ser vital in urechile tale. Foloseste o seringa curata si pune-ti trei picuri de apa oxigenata in urechi daca:

1. Simti ca ai racit. Virusul gripal poate patrunde in organism prin aparatul auditiv, iar odata introdusa apa oxigenata in aceasta zona, vei evita ca acesta sa se extinda in tot corpul. Nu este o gluma! Senzatia de curent la urechi ori de ureche inflamata apare frecvent in cazul racelilor.

2. Simti ca te ia sinuzita. Aceasta afectiune poate fi, de asemenea, prevenita cu ajutorul apei oxigenate. Acest ser magic poate fi introdus si in nas pentru dezinfectarea narilor, mai ales ca boala este provocata de inflamarea mucoasei sinusale.

3. Te dor urechile si capul. Toarna 3 picaturi de apa oxigenata in urechi si stai cu urechea aplecata pe o parte timp de 15 minute. Schimba apoi urechea si repeta procedeul.