Nicolae Dică: Este o repetiţie bună pentru meciul cu Viktoria Plzen

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a explicat, duminică, după remiza din meciu cu CS Universitatea Craiova, scor 1-1, că a i-a schimbat pe Pintilii, Teixeira şi Gnohere pentru a-i odihni în vederea meciului cu Viktoria Plzen din Liga Campionilor. De asemenea, Denis Alibec a fost menajat deoarece a simţit dureri la muşchii abdominali.

30 iul. 2017, 20:52
Nicolae Dică: Este o repetiţie bună pentru meciul cu Viktoria Plzen

Echipa FCSB a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I.

Oaspeţii au deschis scorul prin Băluţă, în minutul 28, gazdele reuşind egalarea prin Gnohere, în minutul 62.

„Meritam să câştigăm, pentru că ne-am creat multe ocazii de a marca. Păcat că am primit un gol uşor pe zona centrală. Important e că am avut reacţie, am reuşit să egalăm şi să ne mai creăm şi alte ocazii. În repriza a doua am dominat total, am jucat numai în jumătatea lor. Este o repetiţie bună pentru meciul cu Viktoria Plzen, pentru că Universitatea Craiova este o echipă foarte bună. Înainte de meci le-am spus lui Teixeira şi Pintilii că vor juca doar 45 de minute, indiferent de rezultat. Pe Gnohere l-am schimbat tot pentru a-l odihni. Alibec a resimţit dureri la abdomen şi l-am menajat astăzi. Patronul i-a încurajat pe băieţi înainte de meci şi a fost pozitiv”, a spus Dică la Digisport.

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu FCSB, scor 1-1, că rezultatul este corect, pentru că fiecare formaţie a jucat mai bine o repriză..

„Este un rezultat corect. Noi am jucat bine în prima repriză, iar adversarii în partea a doua. Am încercat să dăm şi golul doi în prima repriză, dar nu am reuşit. În repriza a doua s-a văzut că nu suntem la fel de proaspeţi, adversarul a avut două zile în plus de odihnă. Îl avem pe Roman ca atacant, dar în acest moment am ales această variantă tactică. Trebuie să aşteptăm 7-8 etape pentru a vedea cum stăm”, a spus Mangia la Digisport.