Haos la FCSB! Nicolae Dică și-a dat demisia, după ce Gigi Becali l-a umilit în direct. Ce salariu a primit lună de lună

Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB, marți, 1 noiembrie, la câteva ore după umilința suferită în fața U Cluj, 1-2 și după ce Gigi Becali l-a „invitat" voalat să plece.

01 nov. 2022, 11:36
Haos la FCSB! Nicolae Dică și-a dat demisia, după ce Gigi Becali l-a umilit în direct. Ce salariu a primit lună de lună

Nicolae Dică a mai avut o tentativă de a demisiona, în urmă cu două săptămâni, după succesul cu UTA, din campionat, scor 2-1. Atunci, antrenorul a fost întors din drum de către Gigi Becali.

Aseară, patronul de la FCSB a transmis indirect că nu se mai bazează pe serviciile lui Nicolae Dică.

„E vina antrenorului, ce înseamnă? Eu spun ce văd și ce cred, dar nu mai dau oamenii afară. Ce am făcut, am făcut pe vremuri, nu mai fac așa ceva. Nu mai dau oamenii afară. Ce am făcut, am făcut. Poate era bine dacă-l lăsam să plece, dar nu mai contează, nu mai dau oamenii afară.

Să stea dacă vrea, dar, dacă mai vrea să-și dea demisia, nu-l mai refuz. Nu e o invitație, eu spun adevărul, spun ce simt. N-aș putea să-l împing să-și dea demisia? Eu spun ce simt”, a declarat Becali, pentru DigiSport.

 

Cine i-ar putea lua locul lui Nicolae Dică, la FCSB

 

Până când va fi anunțat noul antrenor principal, de echipă se vor ocupa Viorel Tănase, care are și licență PRO, respectiv Mihai Pintilii.

Postul de antrenor principal după plecarea lui Nicolae Dică ar putea fi preluat de Ilie Poenaru sau de Andrei Prepeliță, potrivit surselor din presa sportivă.

Pentru FCSB se anunță o perioadă infernală. Joi va disputa ultimul meci din Conference, cu West Ham, iar duminică are programat meciul din Superligă, cu Rapid, care este în mare formă. Confruntarea cu echipa lui Dan Șucu, antrenată de către Adrian Mutu, se va disputa pe Arena Națională.

Nicolae Dică a încheiat cel de-al doilea mandat al său la FCSB. Cât a costat „perioada de foc” cu Gigi Becali? Potrivit surselor din interiorul clubului, Dică a primit 10.000 de euro pe lună.