Nicolae Stanciu s-a înţeles cu noua echipă. SUMA URIAŞĂ plătită pentru mijlocaşul lui Anderlecht

După mai multe runde de negocieri, transferul lui Nicolae Stanciu a fost finalizat. Anderlecht va primi 5 milioane de euro, plus alte 3,2 milioane de euro în funcţie de performanţele jucătorului la noua sa echipă.

13 ian. 2018, 15:03
Nicolae Stanciu s-a înţeles cu noua echipă. SUMA URIAŞĂ plătită pentru mijlocaşul lui Anderlecht

Nicolae Stanciu (24 de ani) a avut o ofertă concretă de la Sivasspor, dar s-a înţeles în cele din urmă cu Sparta Praga. Jucătorul a rămas în Belgia după primul stagiu de pregătire al lui Anderlecht, dar în această seară va ajunge la Praga alături de agentul său, Anamaria Prodan.

Gigi Becali primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. Pierde UN MILION DE EURO

Suma transferului se ridică la 5 milioane de euro, urmând ca Anderlecht să mai primească încă 3,2 milioane de euro, clauze stipulate în contract în funcţie de diversele bonusuri de peformanţă.

Anamaria Prodan a comentat zilele trecute șansele ca Nicușor să rămână în Belgia: „Nu se pune problema ca Stanciu să rămână la Anderlecht. Când dai gol în Europa League şi în campionat nu mai eşti în lot te umpli de frustrări. A fost decizia lui Nicuşor Stanciu să plece de la Anderlecht! Mai există şi alte variante în afară de Sparta Praga. Chiar şi din zona arabă, dar şi de la alte echipe din Europa”.