NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 3-10 octombrie 2018. Eşti CALAUZIT! Află pentru ce

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 3-10 octombrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri!

03 oct. 2018, 06:49
NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 3-10 octombrie 2018. Eşti CALAUZIT! Află pentru ce

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut. 

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri. 

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor. 

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata! 

Iata aici despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale.  

Vino pe Sfatulparintilor.ro in fiecare miercuri pentru a afla mesajele ingerilor pazitori pentru zodia ta! 

Tu esti un inger pe pamant? Afla aici

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

CERE

„Cere sa te ajutam in aceasta situatie si vom trece imediat la treaba in numele tau. Noi suntem condusi de mai multe legi universale, printre altele si cea a liberului arbitru, care iti permite sa faci propriile alegeri si sa iei propriile decizii. Prin urmare, asteptam cu rabdare cererea ta.”

Acest mesaj iti reaminteste sa ceri ajutor ingerilor ceva mai des. Ingerii te pot ajuta in orice domeniu al vietii, inclusiv sa iti dea idei, curaj, credinta, incredere, claritate. Deasmenea, te pot ajuta cu toate materialele de care ai nevoie, cum ar fi: bani, timp, sanatate si vitalitate.

Semnificatii suplimentare : cere tot ce ai nevoie ; in loc sa te plangi, cere ajutor ; cere oamenilor din viata ta sa te ajute ; cere-le altora sa te asiste ; cere ajutor ingerilor pentru orice aspect, indiferent cat de mare sau de mic, cat de important sau neimportant. 

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

RELATII

„Prima si cea mai importanta este relatie cu sine si cu Dumnezeu, iar orice alta relatie porneste de aici. Pentru a atrage, a vindeca sau a echilibra o relatie, apropie-te si mai mult de Creatorul plin de iubire. Pe masura ce te vei simti in siguranta si iubit in acest cadru, alte relatii vor inflori si vor prospera.”

Acest mesaj inseamna ca vei intra intr-o faza mai pozitiva a relatiilor proprii. Acum ai iesit din padure si vei intra intr-o zona plina de lumina si de frumusete. Trebuie doar sa mai perseverezi.

Semnificatii suplimentare: raspunsul la intrebare consta in relatia ta ; ai incredere in sentimentele privind actuala relatie si actioneaza in consecinta ; ingerii te ajuta sa manifesti o relatie noua, minunata ; trimite lumina, iubire si ingeri in relatia prezenta ; are loc o tranzitie pozitiva in actuala relatie (poate inclusiv un sfarsit sanatos care iti va lasa o stare puternica de bine) 

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

BINECUVANTARI TRAVESTITE

„Ceea ce pare sa fie o problema este, de fapt, o parte din raspunsul la rugaciunea ta. Vei intelege motivele din culisele situatiei tale actuale, in timp ce totul se rezolva. Ai incredere in protectia si infinita intelepciune din ceruri pentru a primi cel mai potrivit raspuns la rugaciunea ta.”

Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru a te ajuta sa recunosti binecuvantarea din miezul unei aparente provocari. Ceea ce ti se parea ca ai pierdut trebuia sa dispara si sa fie inlocuit cu ceva mai bun. Nu te teme de viitor, dar continua sa te rogi si urmeaza calauzirea pe care o primesti prin sentimente, ganduri, viziuni si cuvinte.

Semnificatii suplimentare: o usa se inchide, alta se deschide ; modul cum se va intampla depinde de Dumnezeu, fiind cel mai bun raspuns la rugaciunile tale ; inlatura nevoia de a controla si de a prezice rezultatul situatiei ; ai incredere.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.