Nunţile anului 2015. Ce vedetă vrea să se căsătorească în SUA FOTO

Nunţile mondene din 2015 sunt abia la început. Anul acesta se pregătesc să-şi unească destinele mai multe vedete autohtone. Florin Salam vrea să se căsătorească în America, Marcel Toader îl va avea naş pe Silviu Prigoană, iar Antonia şi-ar dori să facă nunta şi botezul în acelaşi timp. 

15 iun. 2015, 08:15

Florin Salam vrea o nuntă între prieteni, chiar în ultima lună din acest an, însă va fi o nuntă scumpă, pentru că acesta vrea să se căsătorească în SUA, mai exact în Los Angeles la Laguna Beach, informează România TV

Citeşte şi Antonia, în costum de baie, la cinci luni de la naştere. Imaginile cu ea în bikini te vor bântui toată ziua

Naş va fi omul de afecri Nick Rădoi, iar nunta va avea loc în luna decembrie, asta pentru că iubita lui Salam va naşte undeva prin luna septembrie. 

În toamnă, Marilyn Monroe de România se va căsători cu Marcel Toader. Va fi o nuntă cu 500 de invitaţi, cu meniu tradiţional, iar rochia miresei, Mirela Constantin, va fi cusută cu fir de aur. 

Citeşte şi Cel mai ascuns SECRET al lui Betty Salam. DRAMA care i-a dat viaţa peste cap

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au decis să se căsătorească după 5 ani de relaţie. Nunta va fi una mică, cu cel mult 60 de persoane, în aer liber, mai exact într-o pădure. Tot în acest an vor să facă nuntă şi Antonia cu Alex Velea. Ea ar dori să facă şi nunta şi botez, însă nu se ştie dacă Antonia va definitiva actele de divorţ.