O femeie s-a îmbătat şi a intrat într-un râu să facă o baie. Unde s-a trezit după ZECE ORE FOTO

O femeie din China a avut parte de un eveniment inedit după ce s-a îmbătat şi a decis să facă o baie într-un râu. Cu toate acestea, peste 10 ore, ea s-a trezit în alt oraş aflat la o distanţă incredibilă.

22 oct. 2014, 09:15

Shen Ailan, o femeie de 57 de ani din China, a băut doua sticle de vodca, femeia s-a gandit ca ar fi bine sa faca o baie in rau, pentru a-si reveni din betie, potrivit Oditty.

Citeşte şi MOMENT CRITIC. Doi îndrăgostiţi au fost la un pas de moarte în timp ce priveau DEMOLAREA unei CLĂDIRI VIDEO

Cu toate acestea, planul ei a luat o întorsătură teribilă după ce ea şi-a pierdut cunoştinţa în momentul în care a plonjat în apă. Ea s-a aruncat în râul Yangtze, în orasul Huangshi, din provincia Hubei, dar s-a trezit la 75 de kilometri distanţă de locul în care intrase în apă, în oraşul Ruichang, din provincia Jiangxi.

Am hotărât să fac o baie ca să îmi revin. Când am intrat în apa, era ziuă. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că era întuneric complet„, a explicat ea.

Citeşte şi Medicii au ÎMPIETRIT când au văzut-o. Ce a păţit o femeie la JUMĂTATE de SECOL după ce a fost muşcată de ŞARPE

În urma incidentului, victima a recunoscut că nu va mai consuma niciodată alcool şi este fericită că a reuşit să supravieţuiască acestei ultime beţii.