O firmă românească angajează o pisică VIDEO

O firmă din România vrea să angajeze o felină. În premieră pe piaţa muncii de la noi, o companie oferă 200 de euro pe lună unei pisici care să îi susţină campaniile. Jobul include şi bonusuri, dar contractul nu va fi semnat cu pisica, ci cu proprietarul.

01 apr. 2015, 07:12
O firmă românească angajează o pisică VIDEO

Dacă aveţi o pisică simpatică şi vreţi să o puneţi la treabă, acum este ocazia. O companie din România angajează o felină pentru campaniile sale publicitare, iar job-ul este recompensat cu 200 de euro pe lună.

Citeşte şi Imaginea VINOVĂŢIEI. Animale de companie surpinse în timp ce se bucură de năzdrăvănii când stăpânii nu-s acasă

Dacă eşti o pisică responsabilă, serioasă şi cât de cât pufoasă, avem nevoie de tine aici„, stă scris în clipul de prezentare al locului de muncă.

Locul de muncă este cât se poate de serios şi implică o mulţime de responsabilităţi. Pisica trebuie să ştampileze cu lăbuţele cel puţin 20 de cutii de cadouri pe zi, să fie model în şedinţele foto, să dea interviuri, dar şi să inspire angajaţii companiei în crearea de produse noi. Programul de lucru este de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, iar contractul va fi semnat cu proprietarul, pentru că, legal, o pisică nu poate avea carte de muncă.

Citeşte şi Emoţionanta poveste a pisicii care a trăit CINCI ANI într-un perete, fără să poată ieşi. Cum a SUPRAVIEŢUIT

În lume, s-a dovedit deja că pisicile sunt angajaţi serioşi şi responsabili. În Japonia, Tama a fost şef de gară în Kinokawa, apoi a fost promovată ca manager de staţie. În Rusia, patria literaturii, Kuzia este asistent la o bibliotecă din Novorosisk.