O fostă înotătoare a renunţat la modeling pentru o meserie mai bănoasă. E incredibil pentru ce e plătită

Nemulţimită de sumele câştigate din cariera de fotomodel, Gabrielle Epstein a găsit o soluţie mai rapidă şi mai profitabilă de a face fani. Ea a devenit o profesionistă a Instagramului, unde are nu mai puţin de 700.000 de urmăritori iar selfie-urile postate zilnic îi aduc venituri incomparabil mai mari decât cele obţinute din modeling.

06 oct. 2015, 12:26

Gabrielle Epstein are 21 de ani, studiază biomedicina, iar în copilărie a făcut înot de performanţă, fiind campioană naţională a Australiei. O accidentare suferită la vârstă de 16 ani a împiedicat-o să-şi îndeplinească una dintre cele mai mari dorinţe, participarea la Jocurile Olimpice.

A decis astfel să-şi pună în valoare în alt mod calităţile fizice, alegând o carieră în modelling. „În urmă cu un, călătoream foarte mult şi rămâneam cu foarte puţini bani după ce agenţia îşi lua partea şi trebuia să plătesc taxele„, povesteşte tânăra.

Între timp, ea a descoperit o modalitate mai comodă de a face bani, care îi aduce venituri mai mari decât cariera de model. „Câştig mai mult de pe Instagram decât de pe podiumiul de prezentări„, spune Gabrielle, care câştigă astfel câteva mii de dolari săptămânal.