Culmea sexului: O prostituată nesatisfăcută din Dorohoi şi-a reclamat clientul că a violat-o

Femeile care prestează servicii sexuale în zonele din apropierea Dorohoiului încep să fie afectate de criza financiară.

19 iun. 2014, 12:44
Culmea sexului: O prostituată nesatisfăcută din Dorohoi şi-a reclamat clientul că a violat-o

Pentru a scoate mai mulţi bani de la clienţi, ajung să-i reclame pentru viol, scrie monitorulbt.ro. Marţi, o femeie de 25 de ani a reclamat la poliţie că, în urmă cu aproape o săptămână, a fost victima unui viol.

Citeşte şi Panică în Cluj şi Bucureşti după ce o prostituată a aflat că are HIV. A făcut sex cu politicieni şi afacerişti

În sesizare tânăra a scris unde a avut loc abuzul, dar şi numele şi vârsta atacatorului. Ea a menţionat că bărbatul i-a spus că-i răpeşte copiii dacă nu se supune ordinelor lui. În urma verificărilor, anchetatorii s-au lovit de imposibilitatea de a proba agresiunea.

Asta pentru că, în ultima săptămână, femeia avusese contact sexual cu 20 de bărbaţi, unii plătind-o cu alimente, cafea, băutură şi ţigări. În plus, ea a mai întreţinut relaţii sexuale cu cel reclamat, fără a se plânge că a fost abuzată. La ultima întâlnire, însă, acesta ar fi plătit-o doar cu 20 de lei şi ar fi cerut servicii de calitate.

Citeşte şi Femeia filmată când FĂCEA SEX CU UN BĂTRÂN în plină stradă, audiată de poliţişti. Află cum a venit îmbrăcată

„Victima va fi examinată şi de Medicina Legală, însă este foarte puţin probabil ca medicii legişti să poată proba un presupus act sexual oral, mai ales că femeia a mai avut raporturi cu mai multe persoane”, a declarat unul dintre anchetatori.