O tânără a fost reţinută după ce s-a dat drept poliţistă şi a înşelat mai multe persoane

O tânără de 19 ani, din Gura Humorului, a fost reţinută după ce s-a dat drept poliţistă. Fata a reuşit să înşele mai multe persoane după ce le promitea, în schimbul unei sume de bani, angajarea în poliţie.Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore.

26 mai 2016, 13:54
O tânără a fost reţinută după ce s-a dat drept poliţistă şi a înşelat mai multe persoane

Tanara de 19 ani a fost prinsă în flagrant intr-un complex comercial din Suceava, in timp ce lua mita de la persoanele carora le promisese ca le va ajuta sa se angajeze in Politie, scrie informaţiata.ro.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, P. V., de 41 ani, din municipiul Suceava s-a adresat cu o plangere penala Serviciului Investigatii Criminale, prin care a sesizat ca Rotari Andreea, de 19 ani, din orasul Gura Humorului, a inselat-o cu 17.400 lei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit ca intre lunile ianuarie si aprilie 2016, Andreea, sub pretextul ca este politista, a pretins de la persoana vatamata sume de bani pentru angajarea acesteia si a fiicei sale in politie. In acest scop, victima i-a dat fetei in mai multe transe, suma totala de 17.400 lei.

O altă persoană din Suceava a căzut în plasa falsei poliţiste căreia i-a dat suma de 6.400 lei, pentru angajarea in politie.

Deoarece fata le cerea în continuare bani victimelor sale, sub pretextul definitivării contractului de angajare in politie, la data de 25.05.2016, ora 12.20, in urma unor activitati investigative si de cercetare penala complexe, suspecta de 19 ani a fost prinsa in flagrant in timp ce primea o noua transa de bani, respectiv suma de 650 lei.

Tânăra a fost teţinută pentru 24 de ore.