Poliţia face verificări la societăţile din staţiile de metrou

Oamenii legii efectuează o acțiune comună de verificare a tuturor spațiilor comerciale situate în stațiile de metrou.

16 feb. 2017, 12:12
Poliţia face verificări la societăţile din staţiile de metrou

„Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române și specialiști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București – Ilfov efectuează o acțiune comună de verificare a tuturor spațiilor comerciale situate în stațiile de metrou”, se arată în comunicatul Poliţiei Române.

Polițiștii vor verifica modul în care societățile ce îşi desfășoară activitatea în aceste spații comerciale au obținut dreptul de folosință asupra lor.

„În cauză, se efectuează cercetări cu privire la presupuse infracțiuni de abuz în serviciu, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București”, este menţionat în comunicat.

Acțiunea desfășurată de specialiștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență vizează verificarea modului în care amplasarea și exploatarea acestor spații comerciale în stațiile de metrou respectă condițiile specifice din domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, aspecte ce nu fac obiectul dosarului penal.

Citeşte şi Metrorex cumpără carduri contactless pentru noul sistem de acces la metrou. Se va intra din nou şi cu cardurile RATB