Oana Zăvoranu, fotografie XXX pe Facebook! Fanii au rămas UIMIŢI

Oana Zăvoranu ştie să se facă plăcută indiferent de situaţie şi moment. Chiar dacă, în ultima vreme fosta soţie a lui Pepe a suferit enorm din cauza mamei sale, care este grav bolnavă, aceasta nu uită niciodată să zâmbească şi să trecă peste tristeţe, cum ştie ea mai bine, pozând sexy.

RomaniaTV.net
13 feb. 2015, 11:22

Cu toate că este trecută de 40 de ani, Oana Zăvoranu are o siluetă de invidiat, sileută cu care se mândreşte mai mereu. Pentru că ultima perioadă din viaţa sa nu a fost deloc grozavă, Oana Zăvoranu a dorit să se mai destindă, făcând ceea ce îi place, să pozeze provocator.

Recent, Oana Zăvoranu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie provocatoare cu care şi-a uimit fanii. Vedeta apare în faţa oglinzii din camera sa, îmbrăcată în lenjerie intimă roşie şi cu o pereche de blugi care îi acoperea puţin din coapse.

Oana Zăvoranu, conflict de proporţii cu Andreea Raicu: „Dacă ar apărea cu perna pe ochi…”

Alăturat imaginii Oana Zăvoranu a scris şi un mesaj argumentativ stării sale de spirit din ultima vreme: „Deşi e dimi eu am gândurile în funcţiune la câte am pe cap şi care depind doar de MINE….nu mă plâng,sunt onorată, dar uneori mai am clipe de oboseală…dar care noroc că îmi trec repede: nu am timp de oboseală”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare.

Imediat după pubicarea acestora, fanii i-au trimis Oanei Zăvoranu numeorase mesaje de încurajare, dar şi numeroase complimente, toate acompaniate cu sute de like-uri.

Citeşte şi  Vrăjitoarea Vanessa o ACUZĂ pe Oana Zăvoranu că a încercat să „ELIMINE” mai multe VEDETE cunoscute