Vrăjitoarea Vanessa o ACUZĂ pe Oana Zăvoranu că a încercat să „ELIMINE” mai multe VEDETE cunoscute

Nu există zi fără ca Oana Zăvoranu să nu fie implicată în vreun scandal, din care să aibă ori ea de suferit, ori toţi cei implicaţi. Chiar dacă în dosarul vrăjitoarelor Melisa şi Vanessa totul părea că se va rezolva pe cale amiabilă, recent, Vanessa, cea împotriva căreia Oanei Zăvoranu nu a depus plângere, a ieşit public şi a declarat că actriţa a încercat să le facă rău mai multor vedete din showbiz-ul românesc, printre care mama sa, Mărioara Zăvoranu, Adriana Bahmuţeanu, Silviu Prigoană, Pepe sau Anamaria Prodan.

RomaniaTV.net
03 feb. 2015, 12:46
Vrăjitoarea Vanessa o ACUZĂ pe Oana Zăvoranu că a încercat să „ELIMINE” mai multe VEDETE cunoscute

Pe vremea când Oana Zăvoranu frecventa „atelierele de creaţie” ale vrăjitoarelor Melisa şi Vanessa, avea dorinţe dintre cele mai extravagante.

Cine sunt vedetele internaţionale pe care au încercat să le vrăjească Vanessa şi Melisa

Fie că pur şi simplu nu suporta ca fostele prietene să aibă o viaţă normală sau fie că totul era din dorinţa morbidă de a fi mereu în centrul atenţiei, Oana Zăvoranu a rugat-o pe vrăjitoarea Vanessa să facă rău mai multor persoane importante din showbiz-ul autohton. Toate acestea, bineînţeles, că nu au fost uitate, iar recent, Vanessa a dorit să vorbească public despre „dorinţele arzătoare” ale Oanei Zăvoranu, ba mai mult decât atât va depune la dosar şi aceste dovezi.

„A avut ceva cu toată lumea! Cererile Oanei vizau mai multe persoane, de la Anamaria Prodan, la Pepe, la toţi. A avut ceva şi cu tine şi cu soţul tău. Nu o să-ţi spun în direct. Poate îţi spun în culise! Nu ştiu dacă era atât de grav. Mă abţin. (…) Mi-a cerut în primul rând să-i fac rău mamei sale, în 2010-2011. Oana voia ca mamei sale să i se întâmple ceva şi ea să rămâna cu averea, nişte firme, nu mai ştiu ce aveau ele. Pe Anamaria Prodan era invidioasă, să zicem aşa! Mă abţin deocamdată! Am dovezi, dar aştept să le depun întâi în instanţă, am depus o parte din ele”, a declarat Vanessa în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu scriu cei de la CanCan.ro.

Citeşte şi  Oana Zăvoranu, Agentul 007, face noi dezvăluiri în cazul vrăjitoarelor: „Am o înregistrare-bombă”