Oana Zăvoranu, conflict de proporţii cu Andreea Raicu: „Dacă ar apărea cu perna pe ochi…”

Chiar dacă vorbeşte serios sau dacă se ceartă cu cineva, Oana Zăvoranu este mereu aceeaşi, mai exact o persoană foarte energică şi pusă mereu pe şotii. Atunci când nu este implicată în vreun conflict major sau când lucrurile din viaţa sa sunt exact cum şi-a dorit, Oana Zăvoranu face haz de necaz şi iar declanşează un nou conflict.

RomaniaTV.net
03 feb. 2015, 08:59
Oana Zăvoranu, conflict de proporţii cu Andreea Raicu: „Dacă ar apărea cu perna pe ochi…”

Invitată recent la o emisiune tabloid, Oana Zăvoranu a povestit că s-a întâlnit din pură întâmplare cu Andreea Raicu la un supermarket. Cu toate că Andreea Raicu este o prezenţă care nu poate trece neobservată, fosta soţie a lui Pepe a recunoscut că nu a recunoscut-o pe Andreea Raicu, până când aceasta nu a salutat-o. Se pare, că acest lucru se datorează felului cum era îmbrăcată fosta prezentatoare de la Prima TV.

Oana Zăvoranu este la pământ. Anunţ de ultimă oră pe Facebook

De asemenea, Oana Zăvoranu a mai ironizat-o puţin pe Andreea Raicu, spunând că poartă un număr prea mare la încălţăminte pentru o femeie, mai exact numărul 43.

„M-am întâlnit cu ea la un supermarket şi nu am recunoscut-o, nu am ştiut cine este, când s-a întors şi a spus că mă pupă, m-am speriat. Era într-o zi proastă, jur. Dacă îi tai 43-ul de la picior şi apare cu perna pe ochi e ok!”, a spus Oana Zăvoranu, spun cei de la WoWBiz.

Citeşte şi  Veste tristă pentru toţi cei care o iubesc. Oana Zavoranu, predispusă la diabet