Oanei Mizil „i-au dispărut” bijuterii de 750 de mii de euro într-un an, în afară de cele pe care le-ar fi furat bona filipineză VIDEO

Doua inele, un ceas si o geanta sunt lucrurile care i-au facut pe Marian Vanghelie si Oana Mizil sa faca valuri prin presa. Nu si la politie! Desi sunt convinsi ca una din cele trei bone filipineze le-ar fi sustras, acestea neaga acuzatiile. Paguba este estimata prin presa intre 30 si 50 mii de euro. Un mizilic pe langa paguba de aproape 800 mii euro pe care Oana Mizil a avut-o intr-un singur an, tot in randul bijuteriilor. Unde au disparut acestea din declaratia de avere a fostei doamne deputat, sigur nu la vreo bona.

08 apr. 2017, 09:21
Oanei Mizil „i-au dispărut” bijuterii de 750 de mii de euro într-un an, în afară de cele pe care le-ar fi furat bona filipineză VIDEO

Misterul dispariţiei mai multor bunuri de valoare din casa lui Marian Vanghelie şi a Oanei Mizil, naşte şi alte mistere…mult mai valoroase, informează România TV. Cei doi o acuză pe bona filipineză că i-a uşurat de vreo două inele cu pietre preţioase, un ceas de firmă şi o geantă scumpă.

Citeşte şi Marian Vanghelie a depus plângere pentru furt. Prejudiciu se ridică la 20.000 de euro

„Totul la mine in casa este la vedere. Credeti-ma ca toata casa mea e cu fundul in sus. Am cautat in toate colturile pentru ca am zis sa-i mai dam o sansa. Nu a recunoscut ca a luat bijuteria, am zis da-o-n colo de bijuterie, am avut mai mutle pierderi. Sa stiti ca nu e vorba de bani, un inel si un ceas… si o geanta, asta am descoperit”, spunea oana Mizil. 

Filipineza fugară susţine că nu ea e hoaţa şi că a plecat pentru că n-ar mai fi suportat tratamentul din familia lui Vanghelie. Cert e că nici fostul primar, nici Oana Mizil nu s-au grăbit să anunţe poliţia, aşa cum ar fi fost firesc. Acest lucru lansează multe semne de întrebare, cam tot atâtea câte am avea şi în privinţa declaraţiilor de avere ale fostei deputate. Presupusa pagubă, estimată între 30 şi 50 mii euro, produsă de bonă e un mizilic pe lângă tezaurul deţinut de Oana Mizil. În 2012 menţiona în declaraţia de avere că deţine un adevărat cufăr cu bijuterii, metale şi pietre preţioase în valoare de, atenţie, 850 mii euro! Dar şi un ceas de 14.500 euro.

Un an mai târziu, declaraţia de avere a doamnei deputat Oana Mizil a sărăcit subit. Doar 90 de mii de euro se mai regăsesc la valoarea bijuteriilor şi ceasurilor, atât cât a avut şi în declaraţia de anul trecut. Ce s-a întâmplat cu restul bijuteriilor de aproape 800 de mii de euro, un lucru e sigur… nu aveau cum să treacă fraudulos în proprietatea vreunei bone filipineze. În presă s-a scris că atâta ar fi costat-o divorţul de fostul soţ, libanezul Jimmy Tohme, deşi acesta declara că partajul s-a făcut amiabil.

„Totul e făcut amiabil. Suntem prieteni buni, nu-i nicio problemă. Dânsa va avea din ce trăi. O să aibă tot ce îi trebuie, n-o să-i lipsească nimic. Ea e fată descurcăreaţă, nu e problemă”, spunea Jimmy Tohme, fostul soţ al Oanei Mizil. În urmă cu mai mulţi ani, Oana Mizil declara că a primit multe bijuterii la nuntă.

„De ce am bijuteriile astea? Pentru că la nuntă, avându-l pe nașul nostru, prim-ministru al Libanului, Saad Hariri, am primit bijuterii extrem de valoroase, și scumpe, care s-au pus pe lângă ce aveam eu sau primisem de la soțul meu. Un unchi al soțului meu are o fabrică de diamante. Mi-a plăcut să desenez bijuterii, în atelierele acestui unchi, și, până la urmă, mi-am oprit câteva… piesele grele. În 13 ani, mi-am adunat ceva. Acum, în ultimul timp, s-a mai adăugat, de exemplu, inelul cu diamantul acesta pe care l-am purtat ieri și azi. Jimi a plecat într-o dimineață și m-am trezit cu el pe pernă. Are 5 carate și o valoare foarte mare. Mai am un inel vechi de 40 de ani, cu diamănțele. Am un inel cu un diamant negru care a fost ac de cravată al străbunicului meu, iar în diamant este sculptată o potcoavă. Mai este un colier pe care eu l-am desenat, și care a fost comandat de una dintre prințesele Qatarului, purtat la nunta ei și apoi returnat atelierului. Cea mai valoroasă piesă e un diamant dat de nașul meu, un diamant foarte important. Nu știu cît valorează”, declara oana Mizil. 

Citeşte şi Oana Mizil şi Marian Vanghelie, jefuiţi de bona filipineză

Nascuta intr-o familie buna, obisnuita cu luxul si viata de printesa, Oana Niculescu Mizil a fost intotdeauna una dintre cele mai cochete femei din Romania. I-a placut sa defileze in tinute una si una, create de designeri celebri si sa se impodobeasca numai cu accesorii de un lux orbitor. Una din combinatiile care au asezat-o in paginile revistelor glossy, la capitolul Bine imbracate, este cea purtata la deschiderea unui magazin. Atunci, iubita lui Vanghelie a purtat un costum Valentino din dantela rosie in valoare de 4 mii de euro, pe care l-a pus in valoare cu ajutorul unor pantofi crem de 700 de euro. (poza 1) A pastrat aceeasi combinatie de culori si atunci cand a bifat un eveniment politic, insa a adaugat o geanta Chanel in valoare de 3700 de euro. (poza 2)

Se pare ca Oana a facut o adevarata pasiune pentru rosu, dar mai ales pentru brandul Valentino. Miniona a fost din nou in centrul atentiei atunci cand a imbracat o salopeta creata de celebra casa de moda in valoare de 2.200 de euro, accesorizata cu o geanta din piele de sarpe de, atentie, 10 mii de euro. (poza 11) Ceva mai ieftina a fost aceasta tinuta: sacou de 1300 de euro si curea de 600. (poza 3)

Cele mai spectaculoase aparitii le-a avut insa la bratul iubitului ei, Marian Vanghelie, si nu se poate spune ca doar iubirea pentru el o facea sa straluceasca, ci si rochiile si accesoriile deosebit de scumpe. (poza 8) Nu mai putin de 10 mii de euro, ar fi costat aceasta rochie neagra semnata Elie Saab, iar cea gri, a aceluiasi designer, 7 mii de euro. (poza 9) Bruneta se da in vant si dupa blanuri, in timpul vacantei din Alpii francezi, defiland intr-o haina din blana de şinşila de 5 mii de euro. (poza 7)
Vanghelie: Fir-aţi ai dracului, că aţi jefuit România, nenorociţilor!

N-ar fi exclus ca unele dintre hainele purtate cu atata mandrie de Oana Mizil sa fi fost cadouri facute de insusi Marian Vanghelie. Se stie ca primarul suspendat al sectorului 5 este un barbat generos. Numai in prima lor vacanta impreuna a pus la bataie mai bine de 120.000 de mii de euro, valoarea catorva apartamente de la el in sector.

Insa si in tara este atent cu miniona sexy. Ii lasa limuzina cu sofer si bodyguard la dispozitie, astfel incat Oana se poate plimba linistita oriunde pofteste. !!! – Recent – !!!! iubita lui Vanghelie a mers impreuna cu mama ei, la mall, de unde insa nu si-au cumparat mare lucru, cumparaturile de valoare fiind rezervate unor capitale ale modei din afara. Chiar si asa, pungile cu te-miri-ce au fost lasate in grija angajatilor, !!!!! – la fel si sarcina de a-i cumpara niste covrigi, la care Oana, insarcinata, a poftit pe moment.

Oana Mizil s-a ingrasat deja cateva kilograme, insa cu siguranta ii va fi usor sa revina la silueta subtire si implicit la hainele de firma masura S. Nu de alta, dar – !!!!!!!

Bruneta are mare grija de felul in care arata, fiind pasionata de sport, dar si de interventii mai mult sau mai putin complicate in cabinetul de medicina estetica. Ziarele au scris ca si-ar fi facut doua operatii la nas, un implant mamar, injectii cu botox, pentru riduri, si ca si-ar fi marit buzele, toate costand-o mai bine de 10.000 de euro. Ca deh, una e iubita „primarului care este”.