Obama, în situaţii penibile. Ce i-a făcut o vedetă cu ocazia unui interviu VIDEO

Preocupat ca mesajele sale să ajungă la naţiune, preşedintele american Barack Obama a acceptat să ofere un interviu vedetelor de pe YouTube.

24 ian. 2015, 09:05
Obama, în situaţii penibile. Ce i-a făcut o vedetă cu ocazia unui interviu VIDEO

Ca să fie sigur că mesajele sale despre starea naţiunii ajung la toţi americanii, inclusiv cei care nu urmăresc televiziunile, preşedintele Barack Obama a acceptat să ofere un interviu celor mai cunoscute vedete americane de pe Youtube.

La una dintre întrebări, o tânără a făcut o gafă extrem de penibilă, iar imaginile au devenit virale, potrivit România TV.

Dialogul între Obama şi tânăra respectivă s-a desfăşurat cam aşa: „Mama mi-a spus mereu să nu merg cu mâna goală acasă la cineva.  Aşa că am rujuri verzi. Unul pentru prima dumneavoastră soţie…„, l-a abordat tânăra pe preşedintele american.

Citeşte şi Cele mai amuzante momente ale preşedintelui Obama GALERIE FOTO

Prima mea soţie? Ştii ceva ce nu ştiu eu?„, a întrebat-o Obama.

Dându-şi seama de gafa făcută, tânăra a încercat să repare lucrurile. Dar, din nefericire, a dat din lac în puţ: „Pentru Prima Doamnă şi pentru Primii Copii. Îmi pare rău!…”, s-a scuza tânăra.

Obama a scuzat-o, a luat rujurile şi s-a uitat la ele. „Dă-mi voie să mă uit la ele, totuşi”, a spus Obama. „Sunt verzi!”, şi-a exprimat el surpriza şi, totodată, consternarea.

Citeşte şi Cel mai enervant obicei al lui Obama, dezvăluit de asistentul său personal

Tânăra i-a confirmat cu un „Da!” sec, aşteptând reacţia preşedintelui. Încurcat, Obama i-a spus: „Sunt impresionante. O să văd…O să-i cer lui Michelle să le încerce poate chiar în seara asta”…

Tânăra i-a mulţumit, fără să îşi dea seama de gafa făcută faţă de cel mai puternic om de pe planetă.