„Păcat, mare păcat că a plecat prea repede!” Mesaj trist pentru folclorul românesc

Sofia Vicoveanca și-l amintește pe Liviu Vasilică, mort de 13 ani, ca și cum ar fi încă printre noi. Cântăreața de muzică populară a scris câteva cuvinte înduioșătoare despre regretatul solist.

17 oct. 2017, 15:54

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca și-a amintit de unul dintre cei mai mari rapsozi populari, Liviu Vasilică. 

Liviu Vasilică a fost unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din țara noastră. Acesta a încetat din viață în octombrie 2004, în urma unei ciroze.

SOFIA VICOVEANCA, declaraţii incredibile: „Dacă mi-i să mor, mor!”

Luna aceasta se împlinesc 13 ani de la moartea artistului, iar fiul său, Florin Vasilică, și-a amintit și el lucruri despre cel care a fost tatăl său. Cântăreața de muzică populară Sofia Vicoveanca a transmis un mesaj, dar și-a amintit și de cadourile de suflet pe care le-a primit de la acesta, și anume cămăși populare din Bucovina.

„Cu LIVIU VASILICĂ! Îi simt lipsa și i se simte lipsa în folclorul românesc!! Mi-a fost alături mereu, un coleg vertical, cald și inteligent!
Liviu culegea folclor din toate părțile și era un pasionat colecționar de costume populare. De-a lungul timpului mi-a încredințat și mie câteva melodii și câteva cămăși din Bucovina! Păcat, mare păcat că a plecat prea repede!”, a spus Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca, mărturisiri CUTREMURĂTOARE despre copilăria sa din Bucovina: „Aici nu mai aveam nimic…”