"Păcat, mare păcat că a plecat prea repede!" Mesaj trist pentru folclorul românesc

Publicat: Marţi, 17 Octombrie 2017 18:54 // Actualizat: Sâmbătă, 21 Octombrie 2017 14:17 // Sursa: romaniatv.net

Sofia Vicoveanca și-l amintește pe Liviu Vasilică, mort de 13 ani, ca și cum ar fi încă printre noi. Cântăreața de muzică populară a scris câteva cuvinte înduioșătoare despre regretatul solist.

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca și-a amintit de unul dintre cei mai mari rapsozi populari, Liviu Vasilică. 

Liviu Vasilică a fost unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din țara noastră. Acesta a încetat din viață în octombrie 2004, în urma unei ciroze.

SOFIA VICOVEANCA, declaraţii incredibile: "Dacă mi-i să mor, mor!"

Luna aceasta se împlinesc 13 ani de la moartea artistului, iar fiul său, Florin Vasilică, și-a amintit și el lucruri despre cel care a fost tatăl său. Cântăreața de muzică populară Sofia Vicoveanca a transmis un mesaj, dar și-a amintit și de cadourile de suflet pe care le-a primit de la acesta, și anume cămăși populare din Bucovina.

"Cu LIVIU VASILICĂ! Îi simt lipsa și i se simte lipsa în folclorul românesc!! Mi-a fost alături mereu, un coleg vertical, cald și inteligent!
Liviu culegea folclor din toate părțile și era un pasionat colecționar de costume populare. De-a lungul timpului mi-a încredințat și mie câteva melodii și câteva cămăși din Bucovina! Păcat, mare păcat că a plecat prea repede!", a spus Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca, mărturisiri CUTREMURĂTOARE despre copilăria sa din Bucovina: "Aici nu mai aveam nimic..."1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Liviu Vasilica Sofia Vicoveanca Sofia Vicoveanca facebook
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 oct 01:27
Răspunde | Votează email 0 email
ELENA
Odihna vesnica !
1
EUR
4.6540
RON
14 Dec
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H