Panică la X FACTOR: Un concurent s-a prăbuşit pe scenă

X FACTOR 2015: Mihăiţă Stan, concurentul de la X Factor care își spune Simbra a avut parte de un incident nu tocmai plăcut în cadrul concursului.

09 oct. 2015, 20:48
Panică la X FACTOR: Un concurent s-a prăbuşit pe scenă

X FACTOR 2015: Mihăiță a fost convins sută la sută că merită să fie marele câştigător al show-ului X Factor şi nimeni nu îl poate opri! „Eu nu am emoţii, pentru că sunt obişnuit cu scena. Am venit aici să ajung în finală şi să arăt cât de bun sunt”, a declarat el

În aplauzele publicului, a intrat în lumina reflectoarelor. Cuprins de emoţii însă, Mihăiţă nu a mai veăzut pe unde păşeşte şi a căzut în faţa juriului. El a continuat însă să cânte. „Ai avut un accident nasol peste care ai trecut în mod excepţional”, îi spune Bănică. Cu toate astea, Mihăiță nu a primit cei trei de DA pentru a trece mai departe.

Ce a făcut Deea de la Insula Iubirii

X FACTOR 2015: Andreea, bruneta de la Insula Iubirii, care a ajuns celebră pentru că nu a rezistat ispitei și și-a înșelat iubitul, s-a decis să facă o carieră în muzică. Și pentru asta a ales ca rampă de lansare concursul X Factor.

Singura dintre cei trei jurați care părea să o știe pe brunetă a fost Delia. Horia Brenciu și Ștefan Bănică au declarat că nu au văzut-o niciodată și nici nu știu ce a făcut ea până acum.

Deea a obţinut 3 „DA” – uri cu condiţia să facă trupă cu George Balog, tânărul care i-a cucerit cu apariţia şi atitudinea de macho.