Papa Francisc a mers la prostituate. Şase dintre ele sunt ROMÂNCE

Papa Francisc le-a făcut unor foste prostituate o surpriză de zile mari. Suveranul Pontif le-a făcut o vizită în locuinţa în care sunt găzduite aceste femei şi a stat de vorbă cu ele vreo oră. 

12 aug. 2016, 20:24

Papa Francisc a vizitat 20 de prostituate între care se numără şi şase românce. Din grupul celor 20 de prostituate vizitate de Suveranul Pontif, mai fac parteşapte nigerience, patru albaneze, o tunisiancă, o ucraineancă şi o italiancă, femeile având o medie de vârstă de 30 de ani, scrie presa belgiană.

Suveranul Pontif de origine argentiniană a denunţat frecvent traficul de fiinţe umane, calificând prostituţia ca fiind „o crimă împotriva umanităţii”.

Citeşte şi „CE SĂ FAC MAMĂ, DACĂ-S INTERLOP. Am femei la produs…”. Scandal monstru produs de FIUL UNUI POLITICIAN

Scăpate din reţelele de prostituţie după ce au suferit „grave violenţe fizice şi au fost puse sub protecţie”, aceste femei sunt găzduite în prezent de o societate catolică, într-un apartament din din nordul Romei, se arată într-un comunicat de presă.

Papa Francisc s-a întâlnit şi cu toxicomanii, cu refugiaţii, cu persoane bolnave psihic şi cu alţi suferinzi din Roma şi din afara oraşului, pentru a le aduce alinare şi a le consilia.