Un pariu ciudat făcut de un pescar, cu final morbid

Un pescar a făcut un pariu bizar în urma căruia şi-a pierdut viaţa realtează site-ul Mirror News. El a vrut să le arate prietenilor că poate ţine între dinţi un peşte viu, de mici dimensiuni. Acesta a alunecat pe gât sufocându-l.

RomaniaTV.net
23 nov. 2012, 09:45
Un pariu ciudat făcut de un pescar, cu final morbid

Întâmplare a avut loc pe o plajă din Brazilia. Mai mulţi bărbaţi erau la pescuit când unul dintre ei a prins în undiţa sa un peşte mic. Ca această captură să fie mai profitabilă, bărbatul a făcut un pariu că poate ţine între dinţi timp de un minut peştele alunecos. Nefericită a fost întâmplarea ca peştele pus în gură să scape, alunecând pe gât şi blocându-i căile respiratorii.

Speriat de acest lucru bărbatul s-a urcat în maşină şi a condus până la un spital aflat în apropiere. A reuşit să parcurgă cei cinci kilometri şi a ajuns la spital. Cu toate acestea, doctorii nu au mai putut să îl salveze.

Poliţistul şef al micului oraş brazilian Icapui în care a avut loc nefericitul eveniment, Carlos Alberto, a declarat că doctorii au reuşit să scoată peştele din gâtul bărbatului, dar era prea târziu. Acesta a adăugat: “ A fost un lucru prostesc, dar nu merita să moară din această cauză.”