Politicianul Marius Crăcea a pierdut partidul, tot căutându-şi o iubită. Decizie drastică a PMP, în privinţa sa

Colegiul Naţional al MP a votat, sâmbătă, excluderea preşedintelui organizaţiei municipiului Giurgiu, Marius Crăcea, care a anunţat recent că îşi caută iubită, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Ionel Dinu, nemulţumit de decizia colegilor de partid.

16 ian. 2016, 15:08
Politicianul Marius Crăcea a pierdut partidul, tot căutându-şi o iubită. Decizie drastică a PMP, în privinţa sa

Domnul Crăcea a fost exclus, dar vreau să vă menţionez că încă mai are o şansă, să facă o contestaţie la Comisia de Etică şi Litigii, conform statutului MP, de acum depine numai de dânsul„, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Giurgiu, Ionel Dinu, citat de Mediafax.

Citeşte şi Traian Băsescu, mesaj dur pentru politicianul giurgiuvean care îşi caută soţie

Ionel Dinu a afirmat că argumentele aduse de preşedinţii filialelor Constanţa şi Galaţi pentru excluderea lui Bogdan Crăcea sunt „puerile”. „Lui Crăcea i s-a imputat faptul că preşedintele MP Galaţi nu a mai putut să iasă în oraş, pentru că a fost asaltat de atâta lume încât nu mai putea să dea un răspuns„, a spus Ionel Dinu.

Ionel Dinu a comentat acuzaţiile care i-au fost aduce lui Bogdan Crăcea spunând că „probabil că şi dânsul (preşedinte MP Galaţi-n.r.) suferă de ceva şi vrea ce a vrut şi domnul Crăcea„.

Ionel Dinu a spus ca a fost validat de Colegiul Naţional pentru a candida la primăria Giurgiu, precizând că în cuda faptului că se bucură de „de o notorietate de circa 70% în judeţul Giurgiu, dar lucrurile s-au schimbat în aşa măsură încât domnul Crăcea ar putea să câştige primăria la Giurgiu„.

Citeşte şi Politicianul care îşi caută iubită a primit peste 700 de cereri. Marius Crăcea a avut deja prima întâlnire FOTO

Eu am fost validat pentru a candida la primăria Giurgiu. Este foarte greu ca după ce am fost colegi să devenim adversari. Supărarea mea este că alte organizaţii au luat decizia în privinţa unui membru al altei organizaţii şi îi sfătuiesc pe colegii mei din ţară să îşi vadă de organizaţiile dânşilor şi să îi intereseze mai puţin de alte organizaţii„, le-a transmis Ionel Dinu colegilor de partid.

În cadrul Colegiului Naţional MP, Traian Băsescu a votat împotriva excluderii preşedintelui MP Giurgiu, Marius Crăcea. Anterior, preşedintele MP afirmase că politicianul giurgiuvean care a spus că îşi caută soţie a dat „nişte mesaje extraordinare, dar ar fi bine să se oprească” şi că „finalul ar fi să ne arate aleasa”, adăugând că nu este adeptul excluderii.