Ponta, atac dur la Dragnea în cazul Colectiv: E o mare ticăloşie să zici, din colţul mustaţei, ştiu eu cum au murit. Cum au murit?

Fostul premier Victor Ponta nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Liviu Dragnea, fostul său partener din conducerea PSD. Ponta a comentat , duminică seara, la România TV, declarația lui Dragnea despre ce s-a întâmplat în noaptea de 30 octombrie, în clubul Colectiv.

RomaniaTV.net
11 nov. 2018, 19:32
Ponta, atac dur la Dragnea în cazul Colectiv: E o mare ticăloşie să zici, din colţul mustaţei, ştiu eu cum au murit. Cum au murit?

”E o mare ticăloșie să zici, din colțul mustaței, știu eu cum au murit. Zi, mă, cum au murit? Eu m-am săturat de Dragnea, m-am săturat să vorbesc de Dragnea ca de mere acre. Nu aș accepta o reconciliere cu Dragnea, nu are cu ce să mă cumpere. Dragnea a făcut mai mult rău României decât Iohannis. A furat!”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Declarațiile lui Ponta vin după ce Liviu Dragnea a declarat, pe 30 octombrie, referindu-se la incendiul din clubul Colectiv, de la care se implinesc trei ani, că nu crede că lucrurile „sunt limpezi” în acest caz şi că pentru el nu este clar ce s-a întâmplat acolo.

Citeşte şi:  Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate am citit invenţii

„Ceva i-a ucis. Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred că lcururile sunt limpezi. Nu ştiu dacă pentru dumneavoastră sau pentru toată populaţia României ceea ce s-a întâmplat acolo este clar”, a spus Dragnea.