Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate am citit invenţii

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a făcut declarații care arată că al doilea om în stat crede în teoria conspirației, potrivit căreia incendiul de la Colectiv a fost pus. „Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții”, s-a apărat el.

RomaniaTV.net
30 oct. 2018, 16:56
Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate am citit invenţii

Președintele PSD a spus că cei care au murit în urma încendiului din Colectiv ar fi fost „uciși”. „Ceva i-a ucis. N-am de unde să știu”, a adăugat el. „Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred că lucrurile sunt limpezi. Nu ştiu dacă pentru dumneavoastră sau pentru toată populaţia României ceea ce s-a întâmplat acolo este clar”, a insistat Dragnea.

Întrebat dacă sistemul medical românesc ar face față acum unei tragedii de asemenea proporții, el a spus că „sper să nu mai avem așa ceva, nicio țară din lume nu este pregătită pentru tragedii de genul ăla”.

„Dacă se va întâmpla, sper să fim pregătiți”, a subliniat liderul PSD. „Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții. Dar poate nu e clar pentru mine”, a mai spus Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Marş prin Bucureşti pentru a marca trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv