PORTUGALIA TARA GALILOR 2-0: Ronaldo, egalul lui Platini

Portugalia s-a calificat în finala EURO 2016 după ce a trecut de Țara Galilor, scor 2-0.

06 iul. 2016, 17:02
PORTUGALIA TARA GALILOR 2-0: Ronaldo, egalul lui Platini

PORTUGALIA TARA GALILOR 2-0. Reprezentativa Portugaliei s-a calificat în finala Campionatului European, după ce a învins, miercuri, la Lyon, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Ţării Galilor, în semifinalele competiţiei.

Cum s-a marcat: 
MIN. 53: Goooool! Se mareste diferenta, Nani a facut 2-0, tot după un şut al lui Ronaldo

Min . 50: Ronaldo deschide scorul pentru Portugalia şi îl egalează pe Michel Platini în topul all-time de la Euro. 

Michel Platini a marcat nouă goluri la ediţia CE din 1984. Cristiano Ronaldo a înscris două goluri în 2004, unul în 2008, trei în 2012 şi trei la actualul turneu.

Un fan a intrat pe teren la începutul meciului Portugalia – Ţara Galilor, din semifinalele Euro-2016, de la Lyon, şi a stat lângă Cristiano Ronaldo la poza de grup a echipei portugheze, informează L’Equipe.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE. Echipele de start:

Portugalia: Rui Patricio – Cedric, Fonte, Alves, Guerreiro – Danilo, Joao Mario, Adrien, Renato Sanches – Nani, Cristiano Ronaldo.

Tara Galilor: Hennessey – Chester, A. Williams, Collins – Gunter, Allen, Ledley, King, Taylor – Bale, Robson-Kanu.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE. Suedezul Jonas Eriksson va conduce la centru partida PORTUGALIA – TARA GALILOR, programnată, miercuri, la Lyon, de la ora 22:00, în prima semifinală de la Euro 2016, LIVE VIDEO STREAMING ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT. Eriksson va fi ajutat la cele două linii de conaționalii Mathias Klasenius și Daniel Wärnmark, iar Stefan Johannesson și Markus Strömbergsson vor fi adiționali. Polonezul Szymon Marciniak a fost desemnat arbitru de rezervă la meciul PORTUGALIA TARA GALILOR.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE. „I-am analizat bine, ca și pe celelalte echipe, am încercat să analizăm modul lor de joc, să evaluăm dispozitivul tactic, planul de joc. Este o echipă excelentă, cu multe calități individuale, iar selecționerul Chris Coleman este o referință pentru mine în legătură cu felul său de a antrena echipele. Vrem să scriem istorie, un nou capitol, dar suntem conștienți că este un meci foarte dificil. Cred, însă, că având în vedere devotamentul și calitățile noastre se putem califica în finală. Asta vom încerca să facem”, a declarat Fernando Santos, selecționerul lusitanilor, înainte de meciul PORTUGALIA – TARA GALILOR din semifinalele Euro 2016, care este LIVE VIDEO STREAMING ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE. „Tara Galilor nu este favorită, dar are dreptul de a visa şi nu se teme să facă acest lucru. La acest nivel se pot întâmpla foarte multe lucruri, dar noi trebuie să ne gândim doar la noi înşine, nu la adversari. Portugalia este cu siguranţă favorită, noi ne aflăm la prima prezenţă într-o semifinală, în timp ce Portugalia va juca pentru a şaptea oară în această rundă. Dar când vom intra pe teren acest lucru nu va mai conta pentru noi”, a declarat selecţionerul galez Chris Coleman despre meciul PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE. Echipele probabile la meciul PORTUGALIA – TARA GALILOR

PORTUGALIA:  Rui Patrício – Cédric, Fonte, Ricardo Carvalho, Guerreiro – Danilo, João Mário, Adrien Silva, Sanches – Nani, Ronaldo.

TARA GALILOR: Hennessey – Chester, Ashley Williams, Collins – Gunter, Allen, Ledley, Jonathan Williams, Taylor – Bale, Robson-Kanu.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE. Meciul PORTUGALIA – TARA GALILOR din semifinalele Euro 2016 este programnat, miercuri, la Lyon, de la ora 22:00, LIVE VIDEO STREAMING ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.