Povestea directorului GOOGLE care ia în fiecare zi 150 de vitamine. Vezi până când vrea să TRĂIASCĂ

Ray Kurzwei, unul dintre cei mai importanţi directori Google, a declarat recent într-un interviu că în fiecare zi consumă peste 150 de pastile pentru a trăi destul de mult încât tehnologia modernă să reuşească să inventeze roboţi care să facă oamenii să trăiască pentru mai mult timp.

20 oct. 2013, 12:36

Futuristul Ray Kurzweil explică că fiecare corp uman este asemeni unui program de calculator care trebuie „updatat”. Astfel, dat fiind faptul că trăieşte sănătos şi în fiecare zi ia 150 de pastile, el speră să trăiască atât de mult încât să reuşească să se folosească de roboţi pentru a trăi sute de ani, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Care este planul Google de a combate pornografia infantilă

Astfel, el crede că roboţii vor lua locul sistemului imunitar actual al omului, motiv pentru care omenirea nu se va mai îmbolnăvi şi va trăi pentru o perioadă mai lungă de timp. Astfel, cu toate că bărbatul are deja 65 de ani, spune că se află de abia la primul pas spre o viaţă aproape veşnică, vorbind de faptul că în prezent trebuie să se menţină cât mai sănătos poisibil, prin sport şi prin suplimente alimentare.

Nu poţi să spui niciodată „Gata, am trăit o eternitate. Vorbim de a alege o cale care să ne ducă spre pasul următor. Primul pas este să trăieşti cât mai sănătos cvu dietă, exerciţii fizice şi medicamente actuale. Scopul este să trăieşti la pasul doi care se referă la revoluţia biotehnologică, unde ne putem reprograma biologic pentru a sta departe de boli. Şi nici măcar acesta nu este ultimul pas. Cel de-al treilea trece de biologie şi ajunge la nanotehnologie. Atunci vpm avea roboţi mici care for intra în sistemul imunitar. Putem crea un sistem imunitar care să recunoască toate bolile şi dacă apare o boală nouă, poate fi reprogramat pentru a lupta împotriva acestor patogeni„, a explicat bărbatul.

Citeşte şi Teoria conspiraţiei. Google ne ascunde unde se află guvernul mondial GALERIE FOTO

Compania Google doreşte să mărească viaţa umană printr-o nouă companie numită Calico, care speră să îmbunătăţească sănătatea omenirii. De asemenea, Kurzweil a prezis că până în 20202 oamenii vor putea mâncă oricât fast-food vor vrea, deoarece nu se vor îngrăşa datorită nanoroboţilor ce vor procesa mâncarea.