Poveşti adevărate despre PREMONIŢII, VISE şi călătorii în LUMEA de APOI – GALERIE FOTO

Într-o uluitoare carte despre experienţe paranormale, de la premoniţii până la incursiuni în "lumea de dincolo", o asistentă medicală dezvăluie multe secrete despre asemenea trăiri inexplicabile ale unor oameni pe care i-a cunoscut şi de care a avut grijă în cariera ei. Dezvăluirile sunt fascinante şi oferă o nouă viziune asupra aşa-zisului “întuneric”, dându-ne speranţa că viaţa noastră nu se termină odată cu moartea fizică.
Sânziana Stancu
17 feb. 2014, 11:10
Poveşti adevărate despre PREMONIŢII, VISE şi călătorii în LUMEA de APOI - GALERIE FOTO

Iată câteva dintre întâmplările pe care asistenta medicală britanică Penny Sartori le-a inclus în cartea sa intitulată „Experienţe la limita morţii”.

Marocanca Rajaa Benamour şi-a retrăit viaţa într-o viziune cuantică

Unul dintre cele mai interesante cazuri ale asistentei Penny Sartori a fost cel al unei marocance de 30 de ani,  Rajaa Benhamour, care era patroana unui magazin de îmbrăcăminte. În 2009, femeia a făcut o anestezie pentru o operaţie minoră. După ce anestezia “a prins”, femeia şi-a retrăit viaţa până în ziua când fusese adusă pe lume în timp ce se afla în această stare.

Citeşte şi  Mărturii din LUMEA DE DINCOLO. Poveştile emoţionale ale oamenilor care au păcălit moartea VIDEO

Experienţa a luminat-o la propriu, iar femeia a descris-o ca fiind o “revedere rapidă a creării Universului”. După ce a ieşit din spital, a căutat informaţii care să-i lămurească viziunea avută. Şi-a dat seama că, de fapt, ea acumulase fără să fi studiat niciodată, ştiinţa fizicii cuantice.

Acest lucru a motivat-o şi aşa a ajuns la universitate, unde a studiat această ştiinţă. Profesorii ei au fost uimiţi de performanţele ei şi au spus că ceea ce ştia ea nu era scris în cărţile de specialitate. Lucrările ei au fost publicate în revistele de fizică.

Robin Kingston a aflat din vis că fratele mamei sale murise

Carol Kingston, o femeie de 67 de ani, pensionară, a povestit despre un vis al fiului ei, Robin, la vârsta de 8 ani,  în care i s-a arătat că unchiul lui a murit.

„Era ora 1:00 dimineaţa, în mai, 1982, când soneria de la intrare ne-a trezit. Soţul meu a coborât să deschidă uşa, dar s-a întors, palid, înapoi, în dormitor şi mi-a spus că nu fusese nimeni. Am avut atunci o impresie puternică ce mă făcea să cred că fusese fratele meu mai mic, Steve, de 25 de ani. Era în trupele SAS, iar baza lor militară se afla în apropiere”, a povestit femeia.

„După câteva minute, soneria a sunat din nou, iar soţul meu a coborât iarăşi să deschidă uşa. Nici atunci nu apăruse cineva. A mai sunat de câteva ori, dar nu ne-am mai dus niciunul să răspundem. La 10:00 dimineaţa, tatăl meu ne-a sunat la telefon şi ne-a dat o veste devastatoare. Ofiţerii de la baza militară unde se afla fratele meu îl informaseră că Steve murise într-un accident de elicopter, în Insulele Falkland”, a mai povestit femeia.

După ce au aflat de tragedie, Robin i-a povestit visul pe care îl avusese în noaptea respectivă. El îl văzuse pe Steve ieşind dintr-o apă, cu mâinile ridicate. „Nu vă faceţi griji pentru mine. Acum sunt OK!”, i-a spus Steve lui Robin, în vis.

Citeşte şi Vedete cu puteri paranormale. Cine a trecut prin experienţe inexplicabile

Carol spune că imediat după aceea a aflat că elicopterul în care se afla fratele ei se prăbuşise în Atlanticul de Sud, iar Steve se înecase.

Ruth Sheard a fost vizitată de bunica moartă

Ruth Sheard, o britanică de 67 de ani, fostă profesoară de matematică, din Wakefield, comitatul Yorkshire, a trăit o experienţă paranormală în 1991. Femeia povesteşte că, la un moment dat, când dormea, a simţit o prezenţă în camera ei. A deschis ochii şi a văzut-o pe bunica ei Adelaide, care murise demult. Stătea la capătul patului şi o privea de Ruth. La un moment dat, i-a spus: „De data asta, tunul a tras”…

Ruth s-a uitat la ceas. Era ora 3:00 fix. „A fost 3:00 după amiază, nu dimineaţă. Spune-i asta tatălui tău”, i-a mai spus bunica ei, apoi a dispărut”.

Când Ruth s-a trezit dimineaţa următoare, a descoperit mici găuri pe suprafaţa exterioară a radiatorului din baie, din care se scurgea apă. „Am chemat instalatorul şi mă gândeam ce ar fi putut să fie”, îşi aminteşte Ruth.

Citeşte şi Experienţe din preajma mortii. Dovezi stiintifice noi asupra realitatii lumii de dincolo

În aceeaşi zi, pe seară, Ruth a mers în vizită la tatăl ei şi i-a povestit ce se întâmplase noaptea trecută. Tatăl ei a pălit şi i-a spus: „Astăzi suntem în 31 mai, 1991. Este cea de-a 75-a comemorare a morţii lui”…

Abia atunci, Ruth şi-a amintit că bunicul ei, Arthur, murise în faimoasa Bătălie navală de la Jutland, în 1916. Stârnită şi de apariţia bunicii ei  şi de ceea ce ea îi spusese, Ruth a mers pe urmele istoriei. A aflat, din documente, că nava în care se afla bunicul ei, „The Indefatigable”, fusese bombardată de germani şi, după primele trei lovituri de tun, puntea navei explodase. Se întâmplase exact la ora 3:00 după-amiază. Ruth s-a dus apoi în baie. Au trecut-o fiori reci pe şira spinării când a văzut că în radiator era exact trei găuri.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Orașul care arată superb în poze, dar unii spun că ar fi ”cel mai deprimant loc”. Ce se întâmplă, de fapt, acolo
Capital.ro
SIMONA HALEP a aflat adevărul. NIMENI nu i-a spus asta până astăzi: Știi că vei dezamăgi
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se oferă un nou sprijin financiar în 2024. Sunt în joc 2.500.000 lei
Adevarul
De ce vor tot mai mulți români să revină acasă, după mulți ani de Germania. „Aici nici nu am unde să cheltuiesc banii”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Adevărata pizza. De unde vine savoarea preparatului
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!
Cancan.ro
Prognoza Accuweather actualizată | În România se anunță cea mai rece vară din ultimii ani
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A fost prins suspectul în cazul uciderii Mariei, fetița din Botoșani găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Autoritățile l-au reținut pe unchiul acesteia
Capital.ro
Noua regulă pentru cei care au TELEFOANE MOBILE. A intrat în vigoare pe 29 APRILIE
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Cum arată avocata de 60 de ani care ar putea câștiga Miss Universe Argentina. "Nu s-a mai văzut așa ceva!" - FOTO
substantial.ro
Tragedie în Codăești: Tineri îndrăgostiți pier pier viața într-un accident rutier cu doar câteva zile înainte de nuntă
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'