Pregăteşte-ţi picioarele pentru vară. Iată CINCI PAŞI pe care trebuie să îi urmezi

Dacă tot a venit căldura, este cazul să treci la garderoba de vară. Iată cinci paşi simpli pe care trebui să îi urmezi pentru a avea picioare frumoase.

21 mai 2014, 17:59
Pregăteşte-ţi picioarele pentru vară. Iată CINCI PAŞI pe care trebuie să îi urmezi

1. Hidrateaza zilnic. Hidrateaza-ti zilnic picioarele, ca sa ai o piele frumoasa. Acest gest este indispensabil pentru ca pielea sa isi pastreze elasticitatea si sa arate bine. Pentru a tonifia picioarele si a reactiva microcirculatia, treci cu un jet de apa rece peste picioare, dupa fiecare dus, scrie curademiere.ro.

2. Redu asperitatile. Pentru a sterge micile defecte ale pielii, ideal este sa faci un gomaj de 2-3 ori pe saptamana. Alege un exfoliant de corp sau o crema cu particule gomante, pe care o poti folosi la dus sau pe uscat, daca pielea nu este prea fragila.

Citeşte şi Remedii naturale pentru senzaţia de picioare grele

3. Camufleaza imperfectiunile. Nimic nu e mai practic si mai bun pentru a atenua vasele de sange sau punctele rosii de la radacina firelor de par decat autobronzantul. O piele usor aurie va disimula perfect imperfectiunile.

4. Tonifiaza. Tonifiaza picioarele cu produse drenante, uleiuri anticelulitice sau de slabire. Pentru rezultate bune, pastreaza produsele pentru slabire la frigider si maseaza-te dimineata si seara.

5. Maseaza. Maseaza picioarele de jos in sus, de la calcaie spre solduri. Vei obtine rezultate bune si daca faci masaj cu o manusa in care ai pus cateva cuburi de gheata.

Citeşte şi Reguli pentru călcâie frumoase şi hidratate