Premierul Victor Ponta a fost operat la genunchi în Turcia

Premierul Victor Ponta a fost operat deja la genunchi în Turcia, potrivit România TV. Acesta a fost nevoit să fie supus luni unei operaţii, la o clinică privată din Istanbul, după ce se accidentase la genunchi în urmă cu câteva săptămâni la o meci de baschet.

16 iun. 2015, 06:06
Premierul Victor Ponta a fost operat la genunchi în Turcia

Conform România TV, premierul Victor Ponta a fost supus unei operaţii de menisc şi de ligamente încrucişate, motiv pentru care recuperarea sa va dura câteva zile. Premierul nu are voie să-şi mişte piciorul operat până vineri.

Citzeşte şi: Victor Ponta se operează în Turcia. Premierul i-a delegat atribuţiile lui Gabriel Oprea

Soţia sa, Daciana Sârbu, i-a stat alături, aseară, la spital.

Premierul Victor Ponta a fost operat la o clinică privată din Turcia, unde s-a operat la genunchiul stâng. După operaţie, medicii i-au recomandat prim-ministrului să meargă îjn cârje timp de o lună.

Victor Ponta este în concediu până vineri, iar în perioada în care lipseşte, vicepremierul Gabriel Oprea îi preia atribuţiile prim-ministrului privind conducerea operativă a activităţii Guvernului. Decizia aparţine premierului Victor Ponta şi a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Premierul Victor Ponta a fost, joi, la spital, pentru un control la genunchi, după accidentul suferit în timpul unui meci de baschet, unde şi-a făcut RMN. Medicii au stabilit că premierul are ligamentele rupte şi  i-au recomandat o intervenţie chirugicală.

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii, despre operaţia lui Ponta: Avem medici foarte buni în România care pot face procedura

La jumătatea lunii trecute, Victor Ponta s-a accidentat în timpul unui meci de baschet.