Presupusul agresor al suporterului dinamovist MORT după derby-ul cu Steaua a fost ARESTAT

Bărbatul care l-ar fi omorât pe Adrian Daniel Matei, tânărul suporter dinamovist în vârstă de 18 ani din Capitală, după meciul de sâmbătă seară dintre Dinamo şi Steaua a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, decizia Tribunalului Bucureşti nefiind definitivă, dar executorie.

26 aug. 2016, 19:27
Presupusul agresor al suporterului dinamovist MORT după derby-ul cu Steaua a fost ARESTAT

Alexandru Badea, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat sub acuzaţia de omor, decizia fiind luată de către judecătorii de la Tribunalul Bucureşti. În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut că a avut un conflict cu suporterul dinamovist şi că l-a lovit cu un baston telescopic în cap, au confirmat surse apropiate anchetei pentru Mediafax.

Un suporter dinamovist A MURIT după ce a fost lovit cu o sticlă în cap la finalul meciului cu Steaua

După audieri, Alexandru Badea a fost condus de o echipă de poliţişti de la Serviciul Omoruri pentru recunoaştere în locul unde s-a petrecut agresiunea, intersecţia bulverdelor Constantin Brâncuşi şi Nicolae Grigorescu din sectorul 3 al Capitalei.

„În fapt, acestuia i s-a reţinut că a lovit victima cu un obiect contondent la nivelul capului iar ca urmare a leziunilor suferite aceasta a decedat pe 24 august anul curent, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Incidentul s-a produs pe fondul unei rivalităţi între suporterii a două echipe de fotbal din Bucureşti”, a declarat Adrian Obadă, subcomisar la Poliţia Capitalei – Serviciul Omoruri.

Fan dinamovist de 19 ani, mort la derby-ul cu Steaua. Serviciul Omoruri a deschis dosar penal

Presupusul autor al omorului de după derby-ul Dinamo Bucureşti-Steaua Bucureşi este agent de pază şi locuieşte în zona unde a avut loc bătaia, potrivit surselor apropiate anchetei.